Wysłany: 2008-08-16, 07:43 Poszuję tytułu pewnej bardzo znanej gry!
Poszuję tytułu pewnej bardzo znanej gry na PC! Jest dosyć stara. Pamiętam, że kradło się i jeździło samochodami, motorami; strzelało. Można było chodzić. A za każde przewinienie goniła nas policja. Grafika była całkiem dobra jak na kilka lat wstecz.
Wiem, że to nie zbyt pomocne informacje, ale Jeśli ktoś wie, albo chociaż się domyśla - proszę o odpowiedź
Może masz racje, tylko sprawdzałam GTA online, ale ma całkiem inny wygląd. W grze o którą mi chodzi facet ma wmiarę dopracowany strój. A widok ie jest z góry, raczej z boku. To Trudno opisać Ta gra była między 6 a 10 lat temu.
Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 256 Piwa: 32/38 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-08-16, 08:28
Podaj z którego roku mniej-więcej jest.
pepek w GTA3 motorem się nie dało jeździć, chyba że chodzi mu o 1 lub VC
Może Mafia? Ale tam też nie było motorów.
Wg. mnie chodzi o GTA1 bo:
0. Jest stara
1. Gra wyszła w czasie kiedy gry 3D dopiero zaczynały przejmować rynek, więc nikt raczej na grafikę 2D nie powiedział by brzydka.
2. Są w niej motory
[ Dodano: 2008-08-16, 09:30 ]
Edit, posta pisałem trochę dłużej, i nie wiedziałem że już wysłałem nowego
[ Dodano: 2008-08-16, 09:34 ]
CHICAGO90?
Opis: Chicago to klasyk klasyków! Gra pamięta jeszcze czasy amigi. Możemy wcielić się w gangstera lub stróży prawa. Zadaniem gangstera jest ucieczka z miasta, a policja musi mu w tym przeszkodzić. Gra wygląda jak przodek GTA
gra jest w rzucie izometrycznym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum