Wysłany: 2008-08-15, 16:56 pomożecie w wyborze łatwej gry samochodowej?
Bardzo proszę!pomóżcie mi w wyborze łatwej gry samochodowej na poziomie niedoświadczonego,zaczynającego dopiero grać ,który gra bardzo słabo ogólnie w gry a tymbardziej samochodówki może być dośc stara np. z 2000 r., dobrze by było,żeby mozna było zbierać kasę za wyścigi nie tylko za 1 miejsce i kupować auta ,tuningować , żeby z autem było tak jak w rzeczywistości czyli po uderzeniach samochód mniej sprawny ,ale najlepiej jakby była nowsza ,bo wiecie lepsza grafa itp. i gra na klawiaturę.
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-08-15, 17:51
spec-songo napisał/a:
samochodówki może być dośc stara np. z 2000 r
spec-songo napisał/a:
ale najlepiej jakby była nowsza ,bo wiecie lepsza grafa itp.
?
Jeżeli gra wyścigowa to Need For Speed jest najlepszym tytułem, wypróbuj Underground2 albo jak wspomniałeś "nowsze" Most Wanted oraz wzwyż. Ewentualnie spróbuj też Jucied
A z tych starszych ned forr... ,bo te co mi daliście to wątpie,żeby były na moim poziomie wiadomo,że nie zależy,że im nowsza tym trudniejsza ,wątpię,żeby te gry były na moim poziomie może być nawet ned forr.1 i w dół -bo już nie chodzi tak o grafę , wy myślicie chyba ,że ja tylko zaniżam swoje umiejętności jak przeważnie każdy a ja naprawdę jestem inny czyli słaby ,uwierzczie na 100%
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-08-15, 20:45
Cytat:
A z tych starszych ned forr... ,bo te co mi daliście to wątpie,żeby były na moim poziomie wiadomo,że nie zależy,że im nowsza tym trudniejsza ,wątpię,żeby te gry były na moim poziomie może być nawet ned forr.1 i w dół -bo już nie chodzi tak o grafę , wy myślicie chyba ,że ja tylko zaniżam swoje umiejętności jak przeważnie każdy a ja naprawdę jestem inny czyli słaby ,uwierzczie na 100%
Ale to nie znaczy że jeżeli gra jest nowsza to jest trudniejsza Kto ci takie głupoty powiedział ? Spróbuj tych co ci zaporoponowałem a zobaczysz nie są trudne
dobra dzięki wam wybieram need for speed hot pursit 2,tylko mam pytanie bo chcę pobrać z tej stronki, WYEDYTOWANO - tu jest need for speed ,tylko powiedzćie mi,które pliki mam ściągnąć z tej stronki wszystkie?
jesli chcszz sie do nas doł·aczyc- to KUP, a nie pozycz.. Widze apre sprzeczności w tym temacie ale ok, no comment..
Im nowsza gra- tym ławiejsza raczej IMO.. Teraz skupiają sie na fabule, grafice i w ogole.. a poziom truności- underground2- no sorry.. MW nie ma ustawien trudnosci, carbon też- i sa to wg mnie proste gry. Gaz gaz czasem po hamulcach zeby zakręt wyrobić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum