Miałem też ten sam problem co ty, ale nie znalazłem "XPekowego pasjansa, ale za to znalazłem pasjans "South Park", który różnie się figurami, PPM nie przenosi asów na pole z asami, nie da się wybrać nowej gry za pomocy klawisza F2, ale grać się da Gra jest darmowa, więc "piracić" raczej nie "piracę"
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Znalazłem w folderze systemowym pasjansa i pasjansa pająka powinno działać, ale nic nie gwarantuję. Warto spróbować
Serdecznie dziękuję Pasjans Pająk działa perfekcyjnie! Ale ten zwykły nie, potrzebuje jakiś plik "CARDS.dll". Ale bardzo mi pomogłeś jeszcze raz serdecznie dziękuję nawet niewiesz jaką matka potrafi zrobić wojne bez tej gry.
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Oto brakujący plik, powinno teraz zadziałać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum