Nie ma kodów na nieśmiertelność i nieskończoną broń w GTA 3. Jedynie może znajdziesz jakiś trainer. Co do broni to napisz kod na ta sama broń i będziesz jej miał pod dostatkiem
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-08-21, 13:36
A jeżeli chodzi o nieśmiertelność to również nie ma takiego kodu możesz jedynie wpisywać kod na odnowienie 100% zdrowia gdy będziesz miał mało (wiem ze przy zatłoczonej strzelaninie jest to trudne , no ale...) zresztą cheaty do GTA III chyba dałem kiedyś na forum więc poszukaj w wyszukiwarce forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum