Wysłany: 2008-07-08, 10:19 Gdzie moge znalezc informacje
Witam
Gdzie moge znalezc informacje o tej karcie graficznej: Nvidia Geforce 6100 nforce 405. Szukalem wszedzie na stronie nvidii nic o niej nie znalazlem. Jesli ktos bedzie tak mily i mi poda te informacje bede bardzo wdzieczny
1. To na googlach.
2. Mam gdzieś takąs tronke, gdzie jest full info o wszystkich kartach graficznych- ale musze zapytać się jednego kumpla o adres, on będzie pamiętał. Mam nadzieje, ze dzisiaj wieczorem dopisze to już tutaj, jak co to powiadomie na PW.
w googlach szukalem tez ale nie znalazlem a bylbym wdzieczny gdybys podal ta stronke bo chce wiedziec czy ta karta sie nadaje na lepsze gry typu stalker albo pes 08
Aa to o to Ci chodzi.
Ja myślalem, ze interesuje Cię specyfikacja sprzętowa GPU- ile potoków, renederów, shaderów, taktowania, pamięc, bity i w ogóle.
Ale jeśli nie chcesz się zagłębiać w szczegóły niepotrzebne normalnym śmiertelnikom- zapoznaj sie z tym tematem, myślę, że wystarczy:
Krzychuno, Krzychuno,
Witam
Wlaczylem fife 08 jako administrator i w zgodnosci z systemem windows xp i o wiele przyspieszyla dziala prawie jak wczesniej tylko jest jeden problem nie moge nastawic zeby gra korzystala z dwoch rdzeni czy mozna nastawic zeby korzystal z dwoch bo jak chce to nastawic to pojawia sie blad