Wysłany: 2008-01-21, 20:42 Czy pójdzie mi Far Cry i Call of Duty 2?
Mam pytanie, nowy komputer w serwisie, stary to zabytek a chciałbym zagrać w Far Cry u brata.
Jego komputer to:
Procesor: Intel Celeron 1,7GHz
Ram: 384mb
Karta graficzna: Nvidia Ge Force 6200 128mb
Proszę odpisać czy gra pójdzie na tym komputerze, z góry dzięki :-D
Przeniesiono:
Sorry, że w złym temacie, ale jakoś tak wyszło.
Połączyłem dwa posty aby nie było spamu w tym temacie. Zaczynaj zdania z wielkiej litery, błędy ortograficzne Ci daruję, nie każdy zna słownik ortograficzny na pamięć, ale zacząć zdanie z małej litery to po prostu lenistwo - Arventh
Dzięki za pomoc!
Ok jak przejdę Far Cry to na pewno napisze recenzje bo to super gra!
Przeniesiono:
Ej a ty AC, jak nie chcesz pomóc to sie nie wypowiadaj wcale a że napisałem pójdzie prze "u" a nie "ó" to nie znaczy że muszę czytać słownik bo było to pewnie z pośpiechu.
Uff... poprawiłem i połączyłem dwa posty, teraz wygląda to lepiej i nie ma takiego spamu. I mała prośba, nie zaczynaj zdania od "Ej", niezbyt uprzejmy zwrot. - Ardventh
Darkevil Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 40 Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2008-01-21, 21:39
Zgadzam się z Tomkiem - pierwsza pójdzie na pewno, a Call of Duty na niższych detalach :-) A Ty AC zachowuj się jak człowiek - forum jest po to, by pytać.
No właśnie. Prośba jest taka, że jeśli kogoś tak bardzo rażą błędy ortograficzne, to może lepiej wypowiedzieć się w innym temacie gdzie ich nie ma. Nie lubię gdy obraża się innych
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Jeśli rażą was gdzieś błędy zgłaszajcie to na PW, a z pewnością poprawię. Jak mniemam temat został wyczerpany, odpowiedzi udzielono bardzo drobiazgowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum