mam wielką prośbę: czy ktoś z was może kojarzy grę, która wyszła chyba w zeszłym roku, była w klimacie Gwiezdnych Wojen ale chyba nie miała 'Star Wars' w tytule.. Wyglądało to może trochę jak 'Jedi Academy' lub coś w tym stylu (też się chyba latało z mieczem świetlnym:P). Więcej szczegółów nie pamiętam, może ktoś wie, o jaką grę mi się rozchodzi?:P Bardzo mi na niej zależy.. Proszę o pomoc:)
Niee;P Virtua Fighter to to raczzej nie było;P Virtua Fighter to raczej w klimacie Gwiezdnych Wojen nie jest;P ale to nic;) Dzięki Guciu za fatyge;) Ta gra chyba miała coś na 'U' w tytule;) Z tym tytułem to w ogóle chyba było tak, że ta gra to miała być 'Star Wars', ale trochę zmienili fabułę i usunęli 'SW' z tytułu i powstała osobna gra.. Czekam dalej na propozycje;)
A mógłbyś podać więcej szczegółów, np. studio, które stworzyło tę grę lub polskiego wydawcę? Ewentualnie jakieś szczegóły co do gameplay'u, np. jaki był widok (FPP, TPP), gdzie toczyła się akcja itp.?
nie pamiętam właśnie za dużo;/ widok TPP, klimat Star Wars - czyli kosmos, stworki itp;P zaczynam wątpić już powoli..;) pamiętam, widziałem tę grę w Gram.tv na TV4 kiedyś, a nie miałem jeszcze neta, żeby czegoś więcej się o niej dowiedzieć.. Heh.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum