Wysłany: 2008-01-22, 18:47 Ventus - nowa gra online powstała 14 stycznia... !NOWA!
Witam Mam zaszczyt was zaprosić do nowej gry ventus ktora powstala 14 stycznia ;)Oparta jest ona na sredniowieczu... I jak w kazdej grze zbiera sie punkty za budowanie budynkow, armii, i badanie nowych umiejetnosci :)Jest to nowa gra i dlatego kazdy ma szanse zostac najlepszym graczem Jak sie zalogujecie mozecie napisac do admina ze jestescie odemnie... wtedy dostane korzysci xD Jeszcze raz zapraszam do tej gry www.ventus.boo.pl - to ta gra
Życze miłej gry i Pozdrawiam
Żeby nie było żadnych zgrzytów, ja pozwoliłem Diego zamieścić ten poradnik na forum.
O ile dobrze mi się wydaje schostowanie tego poradnika narusza prawa autorskie. Nie sądzę byś miał prawo do zezwalania na umieszczanie tego typu plików gdyż nie jesteś jego autorem tym bardziej, że poradnik na gry-online jest płatny.
KPR Art. 291. § 1. Kto rzecz uzyskaną za pomocą czynu zabronionego nabywa lub pomaga do jej zbycia albo tę rzecz przyjmuje lub pomaga do jej ukrycia, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
KPR Art. 18. "odpowiada za sprawstwo nie tylko ten, kto wykonuje czyn zabroniony sam albo wspólnie i w porozumieniu z inną osobą, ale także ten, kto kieruje wykonaniem czynu zabronionego przez inną osobę lub, wykorzystując uzależnienie innej osoby od siebie, poleca jej wykonanie takiego czynu."
GRY-Online
2. Wszelkie materiały udostępniane na stronach GOL, a w szczególności: tekst, grafika, muzyka, oprogramowanie (gry, patch'e, etc.), chronione są prawem autorskim GOL, jej podwykonawców oraz prawami autorskimi producentów gier lub innych osób trzecich. Poprzez korzystanie z jakichkolwiek usług oferowanych przez GOL i/lub odwiedzanie stron GOL, użytkownik nie nabywa żadnych praw autorskich do jakichkolwiek treści /materiałów, a w szczególności oprogramowania, zamieszczonych na stronach GOL.
Wszelka treść / materiały i oprogramowanie prezentowane na stronach GOL, udostępniane są wyłącznie do użytku osobistego. Zabronione jest ich kopiowanie, powielanie lub jakiekolwiek inne wykorzystanie w celach komercyjnych. Zabronione jest również wykorzystanie jakichkolwiek elementów tekstowych, graficznych lub muzycznych, jak również elementów kodu lub struktury strony w celu tworzenia dzieł pochodnych w celach innych, niż dozwolony użytek osobisty. Zabronione jest kopiowanie, reprodukcja lub rozpowszechnianie jakichkolwiek treści, w tym tekstów, grafik i oprogramowania, uzyskanych ze stron GOL.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum