Kim są smerfy wiedzą chyba wszyscy. W tej grze wcielamy się w jednego z nich. Dziwne jest to, że możemy się tylko poruszać i skakać bez możliwości strzelania (chyba, że ja coś niedopatrzyłem). Musimy uważać na sowy zrzucające orzechy, "czarne" smerfy i inne leśne stwory (w pierwszej rundzie), a także na rekiny (doszedłem tylko tutaj bo się denerwowałem jak spadałem z belki). Co do grafiki to niestety dosyć wyraźnie widać kwadraciki. Dźwięk teź trochę charczy.
Darkhijacker może pomyliłeś te smerfy z jakimiś innymi?
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Może z tym "bardzo fajna" przesadziłem, ale gdy bylem mały strasznie podobała mi się ta gra Niestety nigdy jej nie przeszedłem, bo o ile pamiętam to nie mogłem przejść jakiegoś tam momentu w lesie. Tym co zagrają życzę powodzenia
Ostatnio zmieniony przez Darkhijacker 2008-01-29, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum