Każdy zna grę pod tytułem Mario Bros któż w nią nie grał ja pamiętam jak to było ze mną kupe czasu temu gdy na rynku były dostępne pegazusy Jak to sie grało tym kolesiem w czerwonej czapce co zbierał grzybki po których rusł hehehe.... wchodziło sie do takich kanałów itp.... to był NAPRAWDE gra kultowa tamtym czasów każdy grał w mario bros
Gra nazywała się dokładnie Super Mario Bros. Jak dla mnie gra jest kultowa do teraz, bo ciągle w nią gram. Mam niestety taki problem, że nie mogę przejść tego niekończącego się smoka. Pierwszego przeszedłem, ale następnych się chyba nie da :-P
Mario to bardzo brutalna gra
Trzeba zabijac niewinne zolwie
Jest bardzo krwawa i brutalna
Az boje sie grac w takie gry
Nie no a na serio to stary poczciwy Mario lepiej wyglada w nowoczesnych Super Mario Bros, stary nie przypada mi juz do gustu a w takiego Super Mario Brosa chetnie bym sobie zagral :-)
Pomógł: 3 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 205 Piwa: 27/32 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-05-24, 13:14
tak, to była gra...
Niektórzy tego niewiedzą, ale słynny Pegasus był klonem NESa, tyle, że bez opcji zapisu. Dlatego było tak trudno dostać na niego Zeldę
Pomógł: 6 razy Wiek: 13 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 346 Piwa: 49/48 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-05-24, 16:39
Ech, cóż, mario mi przypomina lata z dzieciństwa nawet teraz lubię sobie zagrać w tą grę, a nawet z kolegami w walkę Luigiego z Mariem. Nie chcę się chwalić, ale uważam, że gra ładniej wygląda na SNES'a, wiem bo mam SNES'a
Pomógł: 3 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 205 Piwa: 27/32 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-05-24, 17:18
a kto pamięta Poly Station, i dyskietki w stylu 5000in1 gdzie było kilka gier, a reszta to to samo, tylko zaczynające się od innego levelu?? To były czasy...
Edit:
Ja byłem takim maniakiem, że przechodziłem tę grę, bez straty ni jednego życie
Moja druga gra na Pegazusa, co tu dużo mówić po prostu kultowy tytuł, który powalał grywalnością .
PS. Wiecie, że Chuck Norris potrafi przejść Mario w lewą stronę ?
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Heh, na SNES-sie wyglądało dużo lepiej, ale różnica była tylko graficzna. Mi w Super Mario Bros podobała się muzyka, rytmy wpadające w ucho, ahh aż chce się nucić!
_________________ -W naszych sercach walczą dwa wilki. Wilk nienawiści i wilk miłości. -Który wygrywa? -Ten którego lepiej karmisz.
Ostatnio zmieniony przez koklyczas 2008-08-03, 12:47, w całości zmieniany 1 raz
to jest super gierka tak jak powiedział wysocki Klasyka lubię mario bros grafika nie za ładna ale na tamte czasy była w porządku wiec inny rzeczy tez były spox
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum