warezman Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 24
Wysłany: 2008-01-08, 14:01 Heroes I
Skoro do starych gier zaliczamy Settlers I, to chyba warto dodać do nich także Heroes I. Heroes I to oczywiście pierwsza część słynnej serii gier strategicznych. Kiedy wyszła na rynek już krążyły głosy, że seria Heroes będzie popularna na całym świecie i głosy te się sprawdziły!
Super gierka :-D
Polecam!
Darkevil Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 40 Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2008-01-08, 14:07
Super gierka... Pamiętam, że kiedyś grałem w nią godzinami. Podobała mi się nawet bardziej od Heroes II, które wyszły później :-D
Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 256 Piwa: 32/38 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-05-31, 17:32
Super gierka... uwielbiałem ją, ale kiedyś mi w jakiś sposób zniknęła (przy porządkach!), ale coś mnie podkusiło i wysłałem SMSa w konkursie w jakiś chipsach i... wygrałem części I,II oraz IV
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 60 Piwa: 7/6 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2008-10-28, 16:39
Wracają wspomnienia z dzieciństwa (tak nawet ja je miałem xD). Gra świetna i kultowa to można powiedzieć bez wahania. Grafa świetna jak na tamte czasy. Jednym słowem (a raczej kilkoma ): Z tą grą wiąże się dla mnie wiele dobrze spędzonych godzin przed monitorem .
Kiedy wyszła na rynek już krążyły głosy, że seria Heroes będzie popularna na całym świecie i głosy te się sprawdziły!
Niestety z tym zgodzić się nie mogę - w Ameryca nikt nawet nie wiedział co to za gra, za to we wschodniej Europie Heroes był bardzo znany i ceniony.
Ale mimo wszystko to jest 100% klasyk, coś w co warto zagrać, szczególnie Heroes III. Nie polecam IV - zrobione z powodu braku funduszy. Zaś późniejsze części nie powinny się nawet nazywać Heroes (wszystko inne, nawet twórcy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum