Jest to gra w której sterujemy postacią żaby. Może i wydaje się to niezbyt fajne ale w rzeczywistości jest to najlepsza gra w którą grałem. Otóż ta żaba może wykonywać rozmaite ruchy bokserskie. Po pokonaniu robota możemy wziąć sobie kija i podbijać przeciwnikami. Pod koniec każdego levelu jest najtrudniej, ponieważ musimy się mierzyć z większymi wrogami od siebie. Na koniec powiem tyle, że spoko jest też tryb dla dwóch graczy
Nawet nie wiesz ile się oszukałem gry. W dzieciństwie uwielbiałem w nią grać na pegasusie, a teraz chętnie bym sobie przypomniał te czasy na komputerze, ale zapomniałem sobie jej nazwy. Fajnie, że ją pokazałeś
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum