Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Krzychuno
2008-06-21, 15:28
Zapowiedź Prototype
Autor Wiadomość
łidżi 

Postawił 1 piw(a)
Ostrzeżeń:
 5/3/6
Wysłany: 2008-06-21, 09:28   Zapowiedź Prototype

Sam dokładnie nie wiedziałem gdzie dac zapowiec tej gry bo używa się w niej pistoletów rąk wszystkiego można powiedziec. ;) . Ale wybrałem w końcu zreczniościówki. Ta gra to największy horror wszechczasów. Jest niesamowita. Dokłdnie nie wiadomo o co w niej chodzi. Walczymy i zabijamy ludzi. Dodatkowo są jeszcze jakieś mutanty,i tyle. Naszym celem jest poprostu zabic zyskac energie i jeszcze raz zabic. Czekam tylko aż wyjdzie na rynek wtedy napiszę więcej. ;)

Pozdro dla twórców tej gry. :lol:

www.lidzet.jakijest.pl
Postaw piwo autorowi tego posta

fish 
Łowca marlinów

Piwa: 4/4
Wysłany: 2008-06-21, 14:37   Re: Zapowiedź Prototype

łidżi napisał/a:
Sam dokładnie nie wiedziałem gdzie dac zapowiec tej gry bo używa się w niej pistoletów rąk wszystkiego można powiedziec. ;) .

Może do działu "Zapowiedzi"?

łidżi napisał/a:
Ta gra to największy horror wszechczasów.

Horror? Raczej gra akcji...

łidżi napisał/a:
Jest niesamowita. Dokłdnie nie wiadomo o co w niej chodzi.

Jest niesamowita, choć nawet nie wiesz o co w niej chodzi, ciekawe ;) .

łidżi napisał/a:
Walczymy i zabijamy ludzi. Dodatkowo są jeszcze jakieś mutanty,i tyle. Naszym celem jest poprostu zabic zyskac energie i jeszcze raz zabic.

Nie do końca. W grze wcielimy się w Alexa Mercera, który w wyniku okrutnych eksperymentów stracił pamięć, a kiedy się ocknął zorientował się, że jest Prototypem. Jako ten sympatyczny twór zyskał szereg niszczycielskich umiejętności za pomocą, których może skutecznie walczyć z wojskiem i mutantami, które opanowały miasto. Jego celem będzie odzyskanie pamięci i aby go osiągnąć użyje wszelkich dostępnych środków, np. wyssie czyjeś DNA i wcieli się w tą osobę.

Dla zainteresowanych dodam, że gra powinna ukazać się w III lub IV kwartale tego roku.

Mahone 
Gracz

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2008-11-16, 12:06   

Dowiedziałem się o tej grze całkiem przypadkowo od kolegi, który przedstawił mi zarys fabuły, screeny, no i wreszcie sam trailer.

Wg. mnie będzie to gierka roku. Czekam z niecierpliwością. Obawiam się jednak o wymagania, które idą w parze z grafiką.

Tutaj jest trailer do tej megaprodukcji, która do Polski zawita już w lutym 2009 - http://pl.youtube.com/watch?v=gQoMELyEYFQ (jest to dopiero 60% silnika)

Sorry, że odświeżam temat, ale musiałem coś od siebie dodać. No i przy okazji może inni o tej grze trochę powęszą w sieci.

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu