Sam dokładnie nie wiedziałem gdzie dac zapowiec tej gry bo używa się w niej pistoletów rąk wszystkiego można powiedziec. . Ale wybrałem w końcu zreczniościówki. Ta gra to największy horror wszechczasów. Jest niesamowita. Dokłdnie nie wiadomo o co w niej chodzi. Walczymy i zabijamy ludzi. Dodatkowo są jeszcze jakieś mutanty,i tyle. Naszym celem jest poprostu zabic zyskac energie i jeszcze raz zabic. Czekam tylko aż wyjdzie na rynek wtedy napiszę więcej.
Pozdro dla twórców tej gry.
_________________ Kosmici królują!
Wchodzic pisac o mnie ziomy!
Sam dokładnie nie wiedziałem gdzie dac zapowiec tej gry bo używa się w niej pistoletów rąk wszystkiego można powiedziec. .
Może do działu "Zapowiedzi"?
łidżi napisał/a:
Ta gra to największy horror wszechczasów.
Horror? Raczej gra akcji...
łidżi napisał/a:
Jest niesamowita. Dokłdnie nie wiadomo o co w niej chodzi.
Jest niesamowita, choć nawet nie wiesz o co w niej chodzi, ciekawe .
łidżi napisał/a:
Walczymy i zabijamy ludzi. Dodatkowo są jeszcze jakieś mutanty,i tyle. Naszym celem jest poprostu zabic zyskac energie i jeszcze raz zabic.
Nie do końca. W grze wcielimy się w Alexa Mercera, który w wyniku okrutnych eksperymentów stracił pamięć, a kiedy się ocknął zorientował się, że jest Prototypem. Jako ten sympatyczny twór zyskał szereg niszczycielskich umiejętności za pomocą, których może skutecznie walczyć z wojskiem i mutantami, które opanowały miasto. Jego celem będzie odzyskanie pamięci i aby go osiągnąć użyje wszelkich dostępnych środków, np. wyssie czyjeś DNA i wcieli się w tą osobę.
Dla zainteresowanych dodam, że gra powinna ukazać się w III lub IV kwartale tego roku.
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum