Zapowiada się nam nowośc w serii splinter cell, warto dodać, zę udanej serii.
W najnowszej odsłonie nie będziemy juz latali po cieniach i tp(chociaz i to zapewne będzie), ale będziemy mogli wykorzystywac np tłum, by zgubic strażnikow. Zapowiada się ciekawa gierca.
Ten obrazek, w którym Sam uderza krzesłem strażnika może swiadczyc o wysokiej interakcji bohateraz z otoczeniem.
Data premiery w Polsce:
Czerwiec '08!!
ucybucy Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Gru 2007 Posty: 21 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-27, 20:04
No no, nigdy w Splintera nie grałem, ale czemu by nie spróbować? A nie, sorry, grałem, ale na komórce i jakoś mnie nie wciągnęło. Mam nadzieję, że odpowiednik na PC-ta jest o niebo lepszy!
Jedyna rzecz która mi sie nie podoba, to że z Sama zrobili gościa podobnego do żula. Mógłby się chociaż ogolić, powiem tyle że nie podoba mi się ten jego nowy wygląd.
Ostatnio zmieniony przez Darkhijacker 2008-01-29, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
Jest to dośc odważne posunięcie, prawda. Złamali chłopaki konwencje, która bardzo dobrze sie przyjęła. Ale musieli cos nowego wymyślić.
Z tego co wiem to jego organizacja coś przeskrobała i Sam musi sie ukrywać, dlatego sie maskuje nawet zarostem a'la żul. moge się założyć, ze w ostatniej misji będzie starym dobrym wójkiem Samem:) Jakis nieoczekiwany zwrot akcji i sie przebierze? Już w chaos theory byli "another splinter cell" w azjatyckim wydaniu. Oby tak było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum