Premiera Swiat : 2009
Premiera Polska : Brak planow wydania :-(
Recenzja :
Postal III to kolejna czesc tej brutalnej i psychologicznej gry Postal :-) Tak samo jak w przypadku Postal II za jego produkcja stoja firma Running with Scissors.
Glowny bohater Postal Dude (czyli ten sam co w poprzednich czesciach) kontynuuje historie z Postal II i Postal II Apocalypsce Weekend. Po postrzeleniu przez zone i calej histori w Apocalypsce Weekend finalowy filmik przedstawial jak Postal Dude wyjezdza ze swojim domkiem na kolkach i psem gdzies daleko, w Postal III kontynuujemy to co zaczelismy i trafiamy do miasta Catharsis.
fabula jest nieliniowana, mamy trzy propozycje ; robic to samo co w Postal II, dolaczyc do sil policyjnych lub stac sie szalonym ekoterrorystom. Po dopasowaniu zaczynamy gre a tu nas cos zaskoczy ;-) Autorzy zrezygnowali z widoku z pierwszej osoby (czyli z oczu gracza) teraz bedziemy grali z trzeciej osoby. Dla jednych zle dla drugich fajnie.
Jednak gdybysmy zmienili niektore rzeczy w Postalu Postal nie byl by juz Postalem wiec slynne teksty z Postala II zostaly zmienione, dodane i poprawione, a czy pamietacie kota zamiast tlumika w M5 ? Tym razem mamy cos jeszcze bardziej psycho... borsuk na pile mechanicznej.
Silnik graficzny w tej grze czyli Source poprawil grafike i teren Postala. Oprocz grafiki i fizyki gry mozemy grac w gre wieloosobowa a takze sciagac rozne modifikacje z internetu (jak znajdziemy)
Czyta łem o tym już dość dawno. Catharsis-tak ma się ta część nazywać.
Zapowiada się fajnie.. a co do trzeciej osoby- krok w stronę hitmana:D
MOge się założyć, że i tak bedzie widok FP do wyboru:)
Mam nadzieję, że nie zabraknie szpadla:)
Ja bym został ekoterrorystą i ratował bym różne doliny:P
Jezeli chodzi o widok z trzeciej osoby to w sumie nawet fajnie ;-) Kiedys bardziej lubilem trzecia osobe potem bardziej pierwsza a teraz obie :-) Jak bedzie do wyboru to wielki + dla autorów a jezeli bedzie do wyboru tylko trzecia troche szkoda :-( Czytalem bardzo duzo o Postalu III a dzieki temu i znajomosci z Postala II napisalem ta recenzje dla was
Czekam niecierpliwie. Niektórzy lubią Postala inni nienawidzą ja tam go lubię i zachęcam do grania jeśli ktoś chce się wyżyć. W końcu lepiej zrobić to w grze niż w prawdziwym świecie. :-)
Na 3 część czekam już trochę. Gdyby wydali trochę wcześniej nikt by się na nich nie obraził :-P Dla mnie tam bez różnicy ,czy będzie kamera za pleców czy będzie widać tylko kawałek ręki... Ważne żeby było dużo ciekawych broni i możliwości zabijania przechodniów/przeciwników. xD
Czekam niecierpliwie. Niektórzy lubią Postala inni nienawidzą ja tam go lubię i zachęcam do grania jeśli ktoś chce się wyżyć. W końcu lepiej zrobić to w grze niż w prawdziwym świecie. :-)
Na 3 część czekam już trochę. Gdyby wydali trochę wcześniej nikt by się na nich nie obraził :-P Dla mnie tam bez różnicy ,czy będzie kamera za pleców czy będzie widać tylko kawałek ręki... Ważne żeby było dużo ciekawych broni i możliwości zabijania przechodniów/przeciwników. xD
A tutaj sie nie zawiedziemy :-) Wspomnialem juz w recenzji o Pile mechanicznej z bobrem na niej :-D Ciekawy pomysl ale jednak ten z kotem zamiast tlumiku na Karabinie Maszynowym M5 jest nie do przebicia :-P
Ja tam sądzę że to może być ciekawe pamiętam jak grałem w postal 2
to żonka go postrzeliła chyba że masła nie kupił ( chyba ).
W 2 misje był kompletnie odjechane.
Najtrudniejsza dla mnie była z palącą się biblioteką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum