Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 
Uruchomiliśmy czat gadu gadu pod numerem 5037777. Zapraszamy do rozmowy! Szczegóły tutaj. Aktualny status czatuGadu-Gadu

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Krzychuno
2008-07-10, 19:53
Postal III
Autor Wiadomość
Ocieks 

Piwa: 55/20
Wysłany: 2008-02-25, 22:12   Postal III

Postal III

Premiera Swiat : 2009
Premiera Polska : Brak planow wydania :-(

Recenzja :

Postal III to kolejna czesc tej brutalnej i psychologicznej gry Postal :-) Tak samo jak w przypadku Postal II za jego produkcja stoja firma Running with Scissors.

Glowny bohater Postal Dude (czyli ten sam co w poprzednich czesciach) kontynuuje historie z Postal II i Postal II Apocalypsce Weekend. Po postrzeleniu przez zone i calej histori w Apocalypsce Weekend finalowy filmik przedstawial jak Postal Dude wyjezdza ze swojim domkiem na kolkach i psem gdzies daleko, w Postal III kontynuujemy to co zaczelismy i trafiamy do miasta Catharsis.

fabula jest nieliniowana, mamy trzy propozycje ; robic to samo co w Postal II, dolaczyc do sil policyjnych lub stac sie szalonym ekoterrorystom. Po dopasowaniu zaczynamy gre a tu nas cos zaskoczy ;-) Autorzy zrezygnowali z widoku z pierwszej osoby (czyli z oczu gracza) teraz bedziemy grali z trzeciej osoby. Dla jednych zle dla drugich fajnie.
Jednak gdybysmy zmienili niektore rzeczy w Postalu Postal nie byl by juz Postalem :lol: wiec slynne teksty z Postala II zostaly zmienione, dodane i poprawione, a czy pamietacie kota zamiast tlumika w M5 ? Tym razem mamy cos jeszcze bardziej psycho... borsuk na pile mechanicznej.

Silnik graficzny w tej grze czyli Source poprawil grafike i teren Postala. Oprocz grafiki i fizyki gry mozemy grac w gre wieloosobowa a takze sciagac rozne modifikacje z internetu (jak znajdziemy)

A tutaj kilka screenow :

Postaw piwo autorowi tego posta

JT 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2008-02-26, 14:18   

Posta III juz sie docxzekac nie moge :) :) zapowiada sie niezle i juz bym sobie zagral :) :)

Krzychuno 

Piwa: 67/76
Wysłany: 2008-02-26, 14:22   

Czyta łem o tym już dość dawno. Catharsis-tak ma się ta część nazywać.
Zapowiada się fajnie.. a co do trzeciej osoby- krok w stronę hitmana:D
MOge się założyć, że i tak bedzie widok FP do wyboru:)
Mam nadzieję, że nie zabraknie szpadla:)
Ja bym został ekoterrorystą i ratował bym różne doliny:P

Uzyskałes pomoc? Kliknij w POMÓGŁ lub PIWO pod "pomocnym postem"- to nic nie kosztuje, a daje wiele radości jego autorowi ;-)

Ocieks 

Wysłany: 2008-02-26, 16:49   

Jezeli chodzi o widok z trzeciej osoby to w sumie nawet fajnie ;-) Kiedys bardziej lubilem trzecia osobe potem bardziej pierwsza a teraz obie :-) Jak bedzie do wyboru to wielki + dla autorów a jezeli bedzie do wyboru tylko trzecia troche szkoda :-( Czytalem bardzo duzo o Postalu III a dzieki temu i znajomosci z Postala II napisalem ta recenzje dla was

JT 

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 2008-02-29, 15:23   

Ocieks napisał/a:
a jezeli bedzie do wyboru tylko trzecia troche szkoda
czy ja wiem.

Szkoda no moze troche szkoda ale to nie przeszkadza w niczym tak tez bedzie dobrze

Ali 
AliVanLayer

Wysłany: 2008-02-29, 21:16   

Czekam niecierpliwie. Niektórzy lubią Postala inni nienawidzą ja tam go lubię i zachęcam do grania jeśli ktoś chce się wyżyć. W końcu lepiej zrobić to w grze niż w prawdziwym świecie. :-)

Na 3 część czekam już trochę. Gdyby wydali trochę wcześniej nikt by się na nich nie obraził :-P Dla mnie tam bez różnicy ,czy będzie kamera za pleców czy będzie widać tylko kawałek ręki... Ważne żeby było dużo ciekawych broni i możliwości zabijania przechodniów/przeciwników. xD

Ocieks 

Wysłany: 2008-02-29, 22:50   

Ali napisał/a:
Czekam niecierpliwie. Niektórzy lubią Postala inni nienawidzą ja tam go lubię i zachęcam do grania jeśli ktoś chce się wyżyć. W końcu lepiej zrobić to w grze niż w prawdziwym świecie. :-)

Na 3 część czekam już trochę. Gdyby wydali trochę wcześniej nikt by się na nich nie obraził :-P Dla mnie tam bez różnicy ,czy będzie kamera za pleców czy będzie widać tylko kawałek ręki... Ważne żeby było dużo ciekawych broni i możliwości zabijania przechodniów/przeciwników. xD

A tutaj sie nie zawiedziemy :-) Wspomnialem juz w recenzji o Pile mechanicznej z bobrem na niej :-D Ciekawy pomysl ale jednak ten z kotem zamiast tlumiku na Karabinie Maszynowym M5 jest nie do przebicia :-P

Bartocho 

Wysłany: 2008-03-07, 14:46   

Ja tam sądzę że to może być ciekawe pamiętam jak grałem w postal 2
to żonka go postrzeliła chyba że masła nie kupił ( chyba ).
W 2 misje był kompletnie odjechane.
Najtrudniejsza dla mnie była z palącą się biblioteką

Ocieks 

Wysłany: 2008-03-07, 17:06   

Cytat:
to żonka go postrzeliła chyba że masła nie kupił ( chyba ).

Postrzelila go bo nie kupil ciasta :-P

Bartocho napisał/a:
Najtrudniejsza dla mnie była z palącą się biblioteką

To nie bylo trudne :-P Wystarczylo uzyc niestandarowych broni w odpowiedni sposob :-P

jabolek 

Wysłany: 2008-05-22, 22:03   

To to będę czekał z nie cierpliwością na tą gierkę. Dwójka była wykapista. A ten kotek fakt fajny manewr z nim był.

Odpowiedz do tematu