Wiem, że wiele to do siebie nie ma. Znam się na rzeczy. Po prostu biorąc pod uwagę poprzednie części, jakos nie wydaje mi się, aby ta była lepsza. No ale najpierw trzeba pograć, potem ocenić.
Nie no bez przesady. Mi się szczególnie podobały serie MW, C i PS. Nie wiem co do nich macie, spoko klimacik, tylko tak jakby w Carbonie jest łatwe kierowanie, ale dzięki temu łatwiej się gra, ale przez to nie można poczuć klimatu prawdziwych nielegalnych ulicznych wyścigów. Chcesz klimatu ? Pograj sobie w Pro Street'a. Tam to jest jak w życiu, tylko, że wyścigi po zamkniętym torze to minus ale miejmy nadzieję, tzn. NAPEWNO będzie jazda po mieście w Undercover, ale żeby to było jeszcze tak gdzieś z 30 % poprawionych błędów co w poprzednich częściach. Nie wiem jak wy, ale się wzruszyłem wiadomością, że Undercover ma by lepszy nawet od Most Wanted. Czy to prawda ? Przekonamy się
Jak ktoś chce klimatu (i adrenaliny) do niech kupi malucha i na niemieckie autostrady (fajnie to wygląda jak cię co 5 minut jakieś Porsche, Ferrari czy inne Lamborghini wyścignie).
Gucio777 napisał/a:
Tam to jest jak w życiu
Tego jakoś nie rozumiem, jak jak w życiu ?
Tak BTW po gameplayach widzę że fajnie wygląda... dobra poczekamy do jutra - premiery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum