Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-16, 14:14
Kolejne plotki na temat NFS undercover:
Według serwisu IGN.com premiera na konsole ma się odbyć 12 listopada 2008, na PC 31 października i na telefony 1 stycznia.
Czy to możliwe? przecierz gra miała być tworzona w systemie 24 miesięcznym a nie jak dotychczas w 12 miesięcznym. Ale miejmy nadzieje że to jest prawdą bo nie moge się już doczekać.
Czy to możliwe? przecierz gra miała być tworzona w systemie 24 miesięcznym a nie jak dotychczas w 12 miesięcznym. Ale miejmy nadzieje że to jest prawdą bo nie moge się już doczekać.
z tego co czytałem to dopiero od 13 części mają przyjąć system 24 miesięczny, czyli Undercover wyjdzie jeszcze w tym roku
Zapowiada sie ciekawie kupie sobie ale ciekawe jaka grafika jak powiedzieli że podobna do Most Wanted to będzie ładna i może pójdzie mi na moim kompie.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-08, 19:56
MaXiu napisał/a:
Gdzieś tam wyszukałem że premiera odbyć się ma 18 listopada ( czy to nie ten dzień kiedy ma wyjść GTA IV ?)
Ale GTA IV ma wyjść w USA, a 21 bodajże w Europie, ale jeżeli w tych dwóch datach w Polsce będzie premiera tych gier to cały empik i inne sklepy multimedialne się wzbogacą, cały sklep będzie wypełniony fanami, oraz po kliku dniach chyba tych gier ne będzie, ale o ile wiem do premiery zawsze dają około 60 sztuk gier na jeden sklep ( chyba )
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-08, 20:14
Tak to ten sam dzień co GTA IV w stanach jak powiedział Gucio777, też widziałem tą date premiery tu macie link do trailera KLIK na którym jest najprawdopodobniej nowa panienka z undercover na końcu pojawia się napis 18 listopad 2008 bardzo możliwe że to data premiery, takie same info znalazłem na wielu stronach.
EDIT: Nowe info
wejdzie tu KLIK możemy klikać na różne przedmioty, które albo się uruchomią... albo nie. Możemy z tego się troche dowiedzieć o NFS undercover po klinknięciach na niektóre przedmioty są urywki filmowe na kalendarzy jest zaznaczona data 18 listopad czyli najprawdopodobnej daty premiery gry.
EDIT: Kolejne info
Auta które będą w NFS undercover lecz to chyba nie wszystko i nie wszyskie sa pene ale te występują na trailerach z gry itp.
Mitsubishi Lancer Evolution X, Porsche 911 GT2, Lexus IS350, BMW M6, Lamborghini Murcielago Roadster, Lincoln Navigator, Aston Martin DBS i Nissan GT-R, Audi RS5, Nissan Silvia S15, Toyota Supra, Subaru Impreza WRX, Kenworth W900 & Mazda RX-8
Co do listy to spodziewałem się wszystkich tych samochodów (chodzi mi o marki), fajnie że będzie AM DBS (wolał bym DBRS9 no ale), tylko żeby nie było tak że będziemy dokupywać samochody jak w poprzedniej części.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-09-11, 20:04
Pobuszowałem, pobuszowałem i znalazłem, m.in. modelki w NFS Undercover, zdjęcia z planu, screeny z gry, 3 filmiki, prawdziwą listę samochodów ( niedokońca pełną ), oraz przewidywane wymagania sprzętowe, także nieoficjalne:
Minimalne wymagania sprzętowe:
Procesor: Pentium 4 3,2 GHz lub AMD Athlon 64 3500 +
RAM: 1GB MB pamięci RAM lub więcej (Windows Vista z 2 GB pamięci RAM)
HDD: 10 GB wolnego miejsca na dysku
Karta graficzna: 256 MB lub lepsza (3,0 Pixel Shader, jedynie PCIe)
DirectX: wersja 9.0c
Zalecane wymagania sprzętowe:
Procesor: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200 + lub AMD phenom
RAM: 2 GB lub więcej MB pamięci RAM (Windows Vista do 3 GB pamięci RAM)
HDD: 10 GB wolnego miejsca na dysku
Karta graficzna: 512 MB lub lepsza (3,0 Pixel Shader, jedynie PCIe)
DirectX: wersja 9.0c
Obsługiwane karty graficzne:
ATI
Radeon X1600 series, Radeon X1800 series, Radeon X1900 series, Radeon HD 2400 series, Radeon HD 2600 series, Radeon HD 2900 series, Radeon HD 3000 series, Radeon HD 4000 series.
Wysłany: 2008-10-02, 16:33
Electronic Arts podało do publicznej wiadomości wymagania sprzętowe dla wersji na komputery nadchodzącej w jedenastym miesiącu bieżącego roku najnowszej odsłony serii Need for Speed, noszącej podtytuł Undercover. Do uruchomienia gry potrzebne będą: procesor taktowany z częstotliwością 2.8 GHz (dla Windows Vista wymagane są 3 GHz), 1 GB pamięci RAM, karta graficzna marki Radeon 9500 lub GeForce 6500 (czyli obsługująca Pixel Shader w wersji 2.0), napęd DVD o prędkości odczytu 8x oraz 5.5 GB miejsca na dysku twardym.
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 59 Piwa: 7/6 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2008-10-20, 19:19
Powiem krótko: Mam nadzieję że będzie lepszy niż NFS Carbon. Może coś jak MW z grywalnością. Bo tego Carbona to za nic przełknąć nie mogłem . Nie to że taki strasznie kiepski czy coś po prostu gorszy niż MW. Screeny z UC wyglądają ładnie (strategiczne laski NFS też są niczego sobie ). Gucio łapaj browca bo się namęczyłeś pewno z tym szukaniem, po zimnym piwie powinieneś ochłonąć
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 59 Piwa: 7/6 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2008-10-23, 19:02
Yeah Shelby GT500 jedno z moich ulubionych aut. Szkoda tylko że nie wrzucą tutaj jakiegoś Ferrari np. Enzo .Ooo i nie widzę tu też Lotusa ;( . Te autka i byłoby świetnie. Hmmmm jak myślicie jakie auta powinni jeszcze wrzucić
o Ferrari nie ma co marzyć (a jak już to bez żadnych możliwości tuningu), ponieważ Fiat nigdy nie sprzeda swoich samochodów do "nielegalnych wyścigów", a co do Lotusa to już uzupełniam listę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum