to znaczy przydało by się w nowym NFS 12 Więcej o wiele więcej aut i grafika coś jak TDU lub lepsza.. Oczywiście zmienne warunki noc/dzień dzień/noc deszcz/słońce i takie tam jak to omówiliśmy na nfsz ,oczywiście były też marzenia o wychodzeniu i wchodzeniu do auta ale do tego Ea jeszcze daleko ponieważ NFS to nie gta tylko wyścigówka a czy widział kto w Colinie wychodzenie z auta niee.. dokładnie i długo jeszcze na to będziemy czekać a tego nie będzie ... dlatego jak na razie całe nfsz i wasze forum czekamy na 1 screeny lub też trailer ...
"Dobra wiadomość dla wszystkich fanów serii. Prezes EA John Riccitiello
potwierdził, że ukaże się następna gra z serii NFS pod tytułem
Undercover. Niestety na razie wiadomo tylko tyle.."
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 582 Piwa: 65/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-07-11, 16:32
Mruvek napisał/a:
"Dobra wiadomość dla wszystkich fanów serii. Prezes EA John Riccitiello
potwierdził, że ukaże się następna gra z serii NFS pod tytułem
Undercover. Niestety na razie wiadomo tylko tyle.."
Tak. Tylko, że został usunięty z powodu dublowania tematu.. Szukałem w szukajce "Undercover" ale, że to nie padło w tym temacie nic nie znalazłem.. A nie ma chyba obowiązku czytania każdego tematu?
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 211 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-11, 16:41
To może znaleźć się w nowym NFS Undercover ale są to tylko plotki.
- 13 marek samochodów oraz 3 marki motocykli
- Nowy system nabywania wozów (nie kupowania)
- Mocno poprawiony system zniszczeń
- Typowo zręcznościowy model jazdy
- Technologia dymu 3D
- Podrasowany silnik graficzny
- Tryb Undercover oferować ma misje na czas, w której będzie można używać broni (!)
- Rozwijanie umiejętności naszego kierowcy
- Nocne ligi wyścigów samochodów
- Możliwość zabawy na stadionie, na którym będziemy wykonywać tricki i dostawać za nie pkt.
Podoba mi że będą może motory.
_________________ Mam prośbę zarejestruj sie tu: KLIK nic więcej nie musisz robić bo ciebie pewnie nie interesuje ten temat ale ja chcę wygrać konkurs a ty rejestrując sie tam pomagasz mi w tym, z góry dzięki.
miejmy nadzieje... (pamiętam jak w PS uderzyłem w ściane z prędkością 300km/h w ścianę - skutek pisze że samochód zniszczony a miał tylko lekko obity przód )
gutek napisał/a:
Technologia dymu 3D
yyyy...?
gutek napisał/a:
Możliwość zabawy na stadionie, na którym będziemy wykonywać tricki i dostawać za nie pkt.
ale chyba na motorze, nie ?
Co do motorów spodoba mi się tylko jak będą to ścigacze ;]
Cytat:
Tryb Undercover oferować ma misje na czas, w której będzie można używać broni (!)
Chyba chodzi o dym wolumetryczny, coś takiego było nowością przy tworzeniu chmur w Crysisie, ale tutaj? W Pro Street takie coś było o ile się nie mylę...
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 211 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-12, 16:25
Nowe plotki
- ma powrócić tryb online znany z pierwszego Undergrounda
- 150 w pełni licencjonowanych wozów
- zmieniające się warunki atmosferyczne
- wracamy do miasta
- trzy zupełnie nowe dyscypliny
Czeski portal poświęcony w całości serii Need For Speed, opublikował ulotkę z nadchodzących targów E3, na której domniemanie przedstawiony jest opis najnowszej odsłony serii, wraz z platformami na jakie ma się ukazać.
Spójrzcie w prawy dolny róg jak by ktos nie znał podastaw j. angielskiego to przetłumacze available on: - Dostępny na.
Niestety nie widać tam PC.
Plotki z pewnej strony o NFS
_________________ Mam prośbę zarejestruj sie tu: KLIK nic więcej nie musisz robić bo ciebie pewnie nie interesuje ten temat ale ja chcę wygrać konkurs a ty rejestrując sie tam pomagasz mi w tym, z góry dzięki.
No chyba nikt mi neie powie, ze pomyslal, z ebedzie 13 aut..
Marka, model to nie to samo przecież.
Ja mam tylko nadzieję, że motocykl będzie miał calkiem inna fizyke jazdy od aut..
Wysłany: 2008-07-13, 13:06
Wysocki na twojej liście zabrakło paru najprawdopodobniejszych marek takich jak nissan, mitsubishi a wywalił bym z tej listy ferrari i jaguara.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum