Premiera GTA 4 została przesunięta z października 2007 na pierwszy kwartał 2008 roku. Wydana zostanie narazie na - PlayStation 3 oraz Xbox 360. Najprawdopodobniej nie zostanie wydana na PC ale jeszcze nie wiadomo. Poczekamy zobaczymy. ;-) Głównym bohaterem będzie Niko Bellic pochodzący prawdopodobnie z Rumunii. (Jego fotka póz niżej)
Oj gta4 raczej nie wyjdzie na PC... Nie tym razem. Za małe zyski, bo piracenie na konsole nie jest aż takie łatwe(bynajmniej pirackie egzemplarze gry nie stanowią 99% wszystkich egzemplarzy jak to sie dzieje na pc).
Wreszcie ładna grafika w gta:)
Maris222/Edit:Staraj się nie robić błędów ortograficznych
No szkoda by było gdyby taka gra nie wyszła na PC ale mi się wydaje że wyjdzie bo w końcu duzo osob posiada Komputery PC i na sprzedaży przecież zarobią
Szkoda że GTA IV nie wyjdzie na pc. Jak by była dobra to kupił bym nawet oryginała!
a tak to będe musiał jeździc częściej do kuzyna żeby se pograc na PS3
Żal!!!
Z tego co słyszałem to chyba istnieją emulatory konsol na PC, więc w czym problem. Chyba, że to jakieś nieprawdziwe informacje były
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Kurde tak prawdę mówiąc to trochę szkoda że tylko na PS3 ta gra będzie dostępna właśnie mam zamiar zakupic konsole PS3 ale poczekam aż ceny troszkę spadną . Już nie długo hehe i se pogram w GTA4
Piżol, to sa prawdziwe informacje.
Ale wez pod uwagę optymalizację gry pod Playkę oraz to, jak super wypasone hardwareowo w porownaniu z pecetami sa konsolki...To sie mija z celem, bo prawie żadne komp Ci tego nie uciagnie..
Lepiej kupic ps3 albo xboxa:P
Właśnie teraz gdy powychodziły nowe podzespoły do PC i przynajmniej xbox nie jest już taki super pod kwestią sprzętu .
Ja czekam na oficjalne info od R* że GTA wyjdzie na
PC wtedy sprzedaje xbox'a kupuje PC i czekam na GTA IV na PC :-)
Wiek: 17 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 3 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: spod Warszawy
Wysłany: 2008-03-07, 23:45
Według mnie GTA IV na 80% wyjdzie na pecety. Komputery są już na tyle mocne, że udźwigną taką gierkę. A co do premiery, to jest już oficjalna data, 28 kwietnia i według mnie pecetowcy dostaną GTA IV na gwiazdkę!
_________________ Now Mary's at the door with the loaded 44 in her hand!
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-03-08, 09:07
Padrick22 napisał/a:
Według mnie GTA IV na 80% wyjdzie na pecety. Komputery są już na tyle mocne, że udźwigną taką gierkę. A co do premiery, to jest już oficjalna data, 28 kwietnia i według mnie pecetowcy dostaną GTA IV na gwiazdkę!
No dokladnie, bylo mówione ze w pazdzierniku tego roku wyjdzie i bylem tego pewien lecz troche trace nadzieje. Coraz wiecej ludzi mówi ze nie bedzie na PC, no ale zoabczymy.
W sumie to Rockstar jakby nie wydal na PC to nawet by zaoszczedzil Xbox360 i PS3 (PS3 w szczegolnosci) staly sie teraz bardzo modnymi i dobrymi konsolami, sprzedaja sie jak cieple buleczki a na PC moglo by byc mniej pieniedzy ze sprzedarzy a wiecej piractwa w internecie
Najwyższej klasy komputer, radzi sobie słabo z emu na PS2 (emu w pełni działającego nie ma), a co dopiero emu PS3, to nie możliwe. Ciekawe jak z Xbox'em, bo w sumie skusił bym się na 360, niedługo..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum