Sam musze się przyznać, z serią FlatOut miałem do czynienia przez jakieś 15 minut ( ). Mam jednak zamiar nadrobić to co straciłem w najnowszej odsłonie tej gry :]. Nowy FlatOut będzie miał nam do zaoferowania dwa tryby rozrywki: FlatOut Mode i Carnage Mode. Pierwszy to oczywiście klasyczny tryb kariery. Przyjdzie się nam zmierzyć z 12 przeciwnikami, każdy z nich charakteryzuje się własnym stylem jazdy. Tras będzie w grze ogółem 30, każda w innym środowisku (od pustyni po podmokłe bagna). Na każdej trasie będziemy mogli do woli niszczyć, twórcy gry mówią że na każdej mapce będziemy mieli po 8000 przedmiotów do zniszczenia !!. W grze także będziemy mieli więcej samochodów, tras niż w poprzednich częściach gry. Carnage Mode to po prostu normalne wyścigi, czy ukochane przez wszystkich Deathmatch Derby. Grafika gry ma też ulec diametralnej zmianie,a le o tym przekonamy się... niedługo (premiera gry prawdopodobnie w tym miesiącu). Ja osobiście już mam odłożoną kasę na grę ^^
Screeny:
_________________ A to dla tych którzy chcieli by spróbować GW
No no Sam mam Flatout tą pierwszą cześć i podobała mi sie bardzo Było w niej może i mało ale jednak wszystko co potrzeba. Po screenach widze żę zrobili spory krok jeżeli chodzi o grafikę Widzę że są podobnę tryby ale napewno będa ulepszone
Ja z chęcią poczekam na nowego FlatOut'a i taką przedwczesną oceną mogłabybyć 8/10
8 wrzesnia w Polsce ma byc premiera Flatout Ultimate Carnage, konwersja gierki z Xbox 360. Ma byc lepsza grafika, wiecej samochodow, nowe trasy, az 8000 przedmiotow do rozwalenia, jak juz kolega wczesniej napisal, a tak wyglada na PC, wrzucam kolejne screeny http://www.gamespot.com/p...age/images.html
Pomógł: 6 razy Wiek: 13 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 352 Piwa: 49/48 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-21, 15:40
Mam FlatOut 1 i 2 i muszę przyznać, że potrafi wciągnąć, mnie się jeszcze nie znudziła co do gry, bo screenach widzę, że grafika i efekty są podobne do drugiej części, więc raczej wymagań za dużych być nie powinno, chętnie zakupię grę, nie mogę się już doczekać
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 260 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-21, 15:44
Przeszedłem z zadowoleniem całe FlatOut 1 oraz część drugą.
Gry bardzo dobre.
Z Ultimate Carnage nie miałem do czynienia, ponieważ wymaga Pixel Shaders 3.0 ja posiadam 2.0
Ale z recenzji tej i innych sądzę, że gra to jest bardzo dobra tak jak poprzedniczki.
Recenzja też napisana ładnie, jednak mało stylistycznie, brak metody plusów i minusów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum