Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 
Uruchomiliśmy czat gadu gadu pod numerem 5037777. Zapraszamy do rozmowy! Szczegóły tutaj. Aktualny status czatuGadu-Gadu

Poprzedni temat «» Następny temat
FlatOut: Ultimate Carnage
Autor Wiadomość
MaXiu 

Piwa: 12/2
Wysłany: 2008-07-04, 18:48   FlatOut: Ultimate Carnage

Sam musze się przyznać, z serią FlatOut miałem do czynienia przez jakieś 15 minut ( :oops: ). Mam jednak zamiar nadrobić to co straciłem w najnowszej odsłonie tej gry :]. Nowy FlatOut będzie miał nam do zaoferowania dwa tryby rozrywki: FlatOut Mode i Carnage Mode. Pierwszy to oczywiście klasyczny tryb kariery. Przyjdzie się nam zmierzyć z 12 przeciwnikami, każdy z nich charakteryzuje się własnym stylem jazdy. Tras będzie w grze ogółem 30, każda w innym środowisku (od pustyni po podmokłe bagna). Na każdej trasie będziemy mogli do woli niszczyć, twórcy gry mówią że na każdej mapce będziemy mieli po 8000 przedmiotów do zniszczenia !!. W grze także będziemy mieli więcej samochodów, tras niż w poprzednich częściach gry. Carnage Mode to po prostu normalne wyścigi, czy ukochane przez wszystkich Deathmatch Derby. Grafika gry ma też ulec diametralnej zmianie,a le o tym przekonamy się... niedługo (premiera gry prawdopodobnie w tym miesiącu). Ja osobiście już mam odłożoną kasę na grę ^^

Screeny:

Ocieks 

Piwa: 58/20
Wysłany: 2008-07-04, 19:10   

No no :D Sam mam Flatout tą pierwszą cześć i podobała mi sie bardzo ;) Było w niej może i mało ale jednak wszystko co potrzeba. Po screenach widze żę zrobili spory krok jeżeli chodzi o grafikę :) Widzę że są podobnę tryby ale napewno będa ulepszone :)
Ja z chęcią poczekam na nowego FlatOut'a i taką przedwczesną oceną mogłabybyć 8/10
Postaw piwo autorowi tego posta

ToSD 

Wysłany: 2008-08-21, 15:21   

8 wrzesnia w Polsce ma byc premiera Flatout Ultimate Carnage, konwersja gierki z Xbox 360. Ma byc lepsza grafika, wiecej samochodow, nowe trasy, az 8000 przedmiotow do rozwalenia, jak juz kolega wczesniej napisal, a tak wyglada na PC, wrzucam kolejne screeny http://www.gamespot.com/p...age/images.html
Postaw piwo autorowi tego posta

Gucio777 
Gatsuga xD

Piwa: 49/48
Wysłany: 2008-08-21, 15:40   

Mam FlatOut 1 i 2 i muszę przyznać, że potrafi wciągnąć, mnie się jeszcze nie znudziła 8-) co do gry, bo screenach widzę, że grafika i efekty są podobne do drugiej części, więc raczej wymagań za dużych być nie powinno, chętnie zakupię grę, nie mogę się już doczekać :D

wysocki 
Wielorangomator

Piwa: 17/26
Wysłany: 2008-08-21, 15:44   

Przeszedłem z zadowoleniem całe FlatOut 1 oraz część drugą.
Gry bardzo dobre.
Z Ultimate Carnage nie miałem do czynienia, ponieważ wymaga Pixel Shaders 3.0 ja posiadam 2.0
Ale z recenzji tej i innych sądzę, że gra to jest bardzo dobra tak jak poprzedniczki.
Recenzja też napisana ładnie, jednak mało stylistycznie, brak metody plusów i minusów.

SpeedY 

Piwa: 2/5
Wysłany: 2008-08-28, 07:30   

Widziałem super gierka przeszedłem ją z zadowoleniem grafika była w porządku rozwalanie sie samochodów też no po prostu super gierka

ocena 10/10

Odpowiedz do tematu