tomekmaster, pisałem o tym wyżej, teraz teoretycznie ma się to zmienić
MaXiu, nie ma szans żeby EA robiło te gry co 2-3 lata, im za bardzo nie zależy, żeby grę dopracować dopóki się sprzedaje... Dla nich najważniejsza jest ka$a.. Dlatego każdą okazję (MŚ, ME, LM) wykorzystają do zarobienia kilku dolarów.. taka prawda niestety ;/
(MŚ, ME, LM) wykorzystają do zarobienia kilku dolarów.. taka prawda niestety ;/
Ta tylko wszystkie te gry to ten sam chłam, bazują na tych samych silnikach (tylko zawodników mają innych xD) fizycznych graficznych itd (dlatego PES rox ;])
Mruvek napisał/a:
Dla nich najważniejsza jest ka$a
A ja życzę EA (a co tam NFS'y) żeby jak najszybciej upadła (bo wydawanie tej samej gry co roku po cenie 129zł to głupota ;/)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 272 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-11, 01:27
MaXiu napisał/a:
bo wydawanie tej samej gry co roku po cenie 129zł to głupota
No tak, ale istnieje wiele głupców którzy to nadal kupuję, więc EA zarabia...
Graliście w wersję na Xboxa360 na telewizorze Full HD?? SZOK!!! Grafika normalnie jak nagrana kamerą i wszystko nie do porównania z PC! Niczym Mario z Crysisem na Full Detalach
Najlepiej jest grać na padzie, można ławo dryblować. Czujesz ten rytm poprosty. Na klawiaturze przy złym ustawieniu klawiszy czasem możesz zepsuć akcję i paluszki bolą. A na myszce to nowość i moim zdaniem bardzo realna, czekam...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 272 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-09-08, 17:30
Wymagania minimalne:
System operacyjny: Windows XP
Procesor: Pentium 4 2,4Ghz albo odpowiednik firmy AMD
Pamięć RAM: 1GB
Karta Graficzna: Nvidia GeForce 6600 albo odpowiednik ATI wspierający Pixel Shader 3
Twardy dysk: 4GB
Rekomendowana konfiguracja sprzętowa:
System operacyjny: Windows XP lub Windows Vista
Procesor: Intel Dual Core albo odpowiednik firmy AMD
Pamięć RAM: 2GB
Karta Graficzna: Nvidia GeForce 7800 albo odpowiednik ATI
Twardy dysk: 4GB
Niestety sobie nie zagram, no może na jakiś mega minimalnych ust. graf.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum