Far Cry 2 nie jest już produkcją firmy Crytek ( znanej z genialnego Far Cry'a i mnie genialnego "Kryzysa" xD), a Ubisoft Montreal. Data wydania gry jest zapowiadana na koniec tego roku. Akcja Far Cry 2 nie będzie już rozgrywana na tropikalnych wyspach lecz w afryce w której nie będziemy walczyć ze zmutowanymi żyrafami czy surykatkami. W grze walczyć będziemy tylko i jedynie z ludźmi ( ). Teren gry będzie przeogromny ( 50 kilometrów kwadratowych) który będzie podzielony na dwie części (?). Grafika Far Cra'a 2 ma dorównywać tej z Crysisa. Nie będę się bardziej rozpisywał bo jest już późno i jestem troche śpiący. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o grze zapraszam do lektury.
Scriny:
Wymagania* :
Rekomendowane:
CPU: Dwurdzeniowy CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)
Grafika: Nvidia 7800GT lub ATI X1800XL Pro (SM 3.0)
RAM: 2GB+
HDD: 6-8GB
Napęd: DVD
Minimalne:
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Grafika: Nvidia 6600 lub ATI X1600 - Shader Model 2.0
RAM: 1GB
HDD: 6-8GB
Napęd: DVD
Ohh, to może byc hit roku 2008..! Tak jak to było z FarCryem. Samo to, że jest to kontynuacja świetnej gry przyspoży Ubi wielu klientów.
Mam cień szansy, że mi gra pójdzie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum