Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Command & Conquer 3: Gniew Kane'a
Autor Wiadomość
Tomek 

Piwa: 7/1
Wysłany: 2008-01-02, 10:04   Command & Conquer 3: Gniew Kane'a

Kolejna część z tej serii :-) Zapewne wielu z Was zna i lubi Command & Conquer.

Data premiery: Luty 2008

Screeny:

Jedną z najmocniejszych stron dodatku będzie bez wątpienia warstwa fabularna, podzielona na trzy części. Pierwsza zostanie osadzona zaraz po wydarzeniach znanych z Tiberian Sun. Druga rozwinie niektóre wątki z podstawowej wersji gry, natomiast trzecia będzie rozgrywać się trzy lata po zdarzeniach przedstawionych w Command & Conquer 3. Jak nietrudno domyślić się z tytułu, kampania dla pojedynczego gracza skupi się przede wszystkim na postaci znanego wszystkim fanom Kane’a oraz podległej mu organizacji Bractwo Nod. Dzięki temu dowiemy się na przykład, w jaki sposób Nod pozbierał się po drugiej wojnie o Tyberium i zdołał doprowadzić do kolejnego konfliktu z GDI.
W opisywanym dodatku nie zabraknie także całej masy nowych jednostek. Wynika to z faktu, że każda z trzech walczących stron (GDI, Nod i rasa obcych Scrin), będzie posiadała po dwie wspierające ją frakcje. Dla przykładu dzięki ZOCOM pracującej dla GDI, otrzymamy dostęp do harvesterów uzbrojonych w rakietnicę przeciwlotniczą, służącą przede wszystkim do niszczenia wrogich zwiadowców powietrznych. Zaś jeśli gracz zdecyduje się na skorzystanie ze Steel Talons, także współpracującej z GDI, to będzie mógł wyprodukować harvestera ze specjalną platformą przeznaczoną na oddział piechoty.

Zapowiada się ciekawie :-)

mardag 

Wysłany: 2008-01-04, 21:35   

Super gra się zapowiada! Pamiętam, jak grałem jeszcze w RedAlert. To była ulubiona gra mojego dzieciństwa!

ancekabance

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-01-05, 17:20   

o red alert to było coś!

Zarabany

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-01-08, 11:32   

To prawda, Red Alert miało niesamowity klimat. I chociaż gierka była strasznie prymitywna, jak na to teraz patrzę, to i tak oddawałem się jej :-)

E: Trochę brakuje teraz takich gier. Coraz mnie jest produkcji rzeczywiście wartych uwagi graczy :-) Fabuły, silniki gier - to wszystko się powtarza :-(
Postaw piwo autorowi tego posta

Darkevil

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2008-01-08, 14:11   

To prawda, niestety większość ciekawych pomysłów chyba się wyczerpała...
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu