sword
Wysłany: 2008-05-03, 23:10 Turok2 - błąd z multiplayerem
Mam problem ze leciwą już grą FPS Turok 2, chodzi o to że nie moge jej odpalić na multiplayerze, próbowałem już wszystkiego co znalazłem w necie na ten temat, a było tego bardzo mało.. Przy wyszukiwaniu serverów w Spy Lite (domyslna wyszukiwarka w turoku)
mam następującą informacje:
Kod:
Exception EAccessViolation in module gspylite.exe at 000B63F5.
Acces violation at adress 004B63F5 in module 'gspylite.exe'. Read of adress 00000000.
sword
Wysłany: 2008-05-04, 10:44
W komputerze niczego nie odkręcałem, jedyne zmiany to nowa karta 512 Ram którą dokupiłem jakies 2 miechy temu, gra jest oryginalna na 100%, mam 2 wersje, jedną dostałem przy zakupie drukarki a druga była dołączona do pisma komputerowego, próbowałem instalować jedną i drugą i w obu przypadkach miałem ten sam błąd..
a co do patchów to żadnego konkretnego nie znalazłem
A to czasem game Spy Arcade nie wymaga do gry online..? Bo tak patrze teraz na ten kod w pierwszym poście i jest napisane: gspylite.exe; jesli masz to zainstalowane to moze wersja game spy jest za stara?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum