Swat 4 to najlepsz strzelnak jaką grałem. Dowodzimy odziałem czterech żołnierzy. Morzemy oczywiście sami ruszyc do walki a żołnierzy zostawic w miejscu ale niektóre gry są tak drudne że samemu niedamy rady. Więc najlepiej wziąc wszystkich ze sobą i ruszac w bitwe. Gra jest bardzo dokładnie od wzorowana. Kidy napastnik się poddaje amy mu strzelimy na przykład w nogę to tracimy punkty za nieprzepisowy strzał. Kidedy zakładnik nie chcę dac skuc się w kajdanki nie możemy do niego strzelic najwyżej (co jest bardzo efektowne) żucic koło niego granacik. Odrazu się podda. W grzę wykonue się takie misje jak wyłączenie bomb,Odbicie zakładnika,Zabicie wszystkich przęstępców cz ewakuacja Vip-a. W grze jest bardzo duż o broni. Jeżeli nie wiemy co jest za dzwiami zamiast ryzykowac wejście można sprawdzic światłowodem ci jest za dzwiami. Jeżeli znudzi ci się już gra w podstawową wersje gry zawsze można kupic dodatek o nazwie Syndykat. Grę z dodatkiem można jusz kupic za 39,99. Polecam wszystkim faną strzelanek.
Wymagania:Windows 98,Intel Pentium 1.0 Ghz 256 mb ram,3gb wolnego miejsca na dysku DirectX8.1 REdeon 8500 napęd DVD,56 kb/s na grę w sieci
Multiplayer na jednym komputerze: NIE
Multiplayer Internetowy: Tak
_________________ 5 przykazań forumowych
Szanuj moda swego
Pamiętaj aby w wyykend właźic na forum
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie zakładaj głupich tematów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum