Witam
Otóż mam problem gdy włączam grę:Retur to castle Wolfenstein komputer podczas ładowania mapy sam sie restartuje dzieje sie tak bardzo często praktycznie zawsze ale zdaża sie także ze sie załaduje i można spokojnie zagrać:P,dalej włącze NFS 2Undergroun to samo komputer sie resetuje podczas przebywania w menu jak podczas ładowania wyścigu oraz w trakcie trwania wyścigu o ile sie zalduje nie wiem z jakich to przyczyn bo weźmy np.Gta SA które mi spokojnie chodziło:PP już nie wiem co mam robić
Parametry:
Procek:AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800+
Płyta główna:MSI KT3 Ultra2 (MS-6380E)
RAM:256MB DDR SDRAM
Grafa:Gf 440MX 64MB
Zasilka:230V
Nie wiem czy wystarczy wiadomości o tym sprzecie sczególnie o zasilaczu ale jakby co to pisać
Pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi
aha jeszcze jedno jak sobie wlacze demo tego Wolfenstein to gra pięknie chodzi
Oraz jescze jedno moje pytanie czy format powinien pomóc?
Pozdrawiam
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-08, 15:00
1. Czy gry są orginalne?
2. Zainstaluj nowsze sterowniki do karty graficznej chodź wątpie aby do takiego zabytku coś pasowało xD.
3. Zainstaluj Net framework, miałem podobny problem i to częściowo pomogło.
mialem ten sam problem u wujka na kompie rozwiazalem go szybko postanowilem pozyczyc gre i zaintalowac ja u siebie a tak calkowicie powaznie mowiac to moze masz za slabego kompa albo masz pirata to sobie raczej nie pograsz(nie wiem czemu ale jak kumpel pegral sobie gre to z 2 razy sie wlonczyla a potem nie chciala moze chodzi o jakies zabezpieczenia,,w koncu to gra z 2 wojny swiatowej wiec pewnie mini enigma na plytce)
Dobrze ze tak szybko uzyskałem pomoc
nie stety nowy sterownik do mojego "antyka" okazał sie jescze gorszy ponieważ podczas włączenia gry obraz był całkowicie zmasakrowany widziałem tylko zielono-fioletowe plamki
Gry nie są orginalne aczkolwiek musze przyznać ze jak grma w Tony Hawks 4 to wszystko chodzi bez zarzutu może rzeczywiście to wina tych piratów napięcia postaram sie dodać w nie dalekiej przyszłości
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum