Wysłany: 2008-07-11, 15:42 Przemeblowania w działach
Mam parę pomysłów co do przemeblowania działów.. Otóż:
Subforum gry w którym mamy każdą kategorię gier osobno, w nich znajdują się recenzję i problemy, na problemy został już stworzony osobny dział, więc IMO lepiej zrobić Problemy (w środku ewentualnie podział na kategorie) i Recenzję (podział na kategorie w środku) gdzie każdy kto chciałby spróbować sił jako recenzent po prostu by próbował
Dalej, dział FAQ i Poradniki... w dziale FAQ większość to poradniki które powinny znaleźć się w Poradnikach, a sam poza tym FAQ to całe życie myślałem najczęściej zadawane pytania, tymczasem wchodząc dalej z odpowiedzią na pytania ma to raczej mało wspólnego, ja bym po prostu zmienił nazwę na.. na.. nie mam pomysłu Ciekawostki czy coś w tym stylu, jak np. ten motion capture czy akronimy itp.
Dalej, mamy zapowiedzi tu jest ładnie, temat-gra, piszemy o nowych informacjach na jej temat. No i zapowiedzi zwykle nie wymyślamy sami, więc nie oceniajcie ich ;p a tym bardziej jako recenzje.
I na koniec w Hyde Parku bym dodał Konkursy gdzie rozstrzygane byłyby konkursy :]
Ehh, dzialy GRY juz sa rozwiazane dobrze:
recenzje w dzialach tematycznych, a problemy w jeden worek.
Faq- możnaby przemeblować.
POradniki- poradniki GRY- poradniki do pojedynczych tutułow
poradniki-inne- poradniki w stylu temat z FAQa ala podstawowe zasady jazdy.
Bo widzisz do tej pory jest tak: FAQ- w sensie totoriale i swego rodzaju uniwersalne poradniki.
POradniki-gry-poradniki dla pojedynczych tytułow
poradniki-inne-poradniki malol zwiazane z grami.
Tak to wyglada wg mnie i przez to ladowalem te niby poradniki do FAQa.
Amen. Dzisiaj dzien zmian wiec moze i to zostanie rozpatrzone.
------------
w ramach akcji "sprzątanie forum" i ten topic nie zostanie oszczędzony:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum