i właśnie to jest problem gra się nie uruchamia, bo według niej nie jestem adminem na kompie, właściwie to nie wiem czy nim jestem ale tylko jeden profil jest na kompie więc myślę ze jestem.
ps mam windows vista 32bit
a tam pisze ze zainstalować a ja chce tylko uruchomić, oczywiście wcześniej juz grę zainstalowałem i jak klikam na ikonę to to właśnie widzę
Poszperałem w kompie i znalazłem ze jestem niby adminem ale gra wciąż nie działa
kiedyś miałem taki sam problem z tocą ale zainstalowałem sterowniki do dvd roomu i wszystko było ok
program frontline pro mi gierkę blokuje nie wie ktoś jak to wyłączyć
Nie chce się włączyc przez to frontline pro..? To jest zabezpieczenie płyt.
Ściągnij fixed iso czy tam mini image do tej gry z gamecopyworld.com i odpali.
Własnie w tym problem, ze jak podam linka do dwnloadu, to ci pokze błąd.. ze przekierowania nie było i takie tam.
Wchodzisz na gamecopyworld, wybierasz serwer, i masz indeks gier, po prawej stronie gdzies chyba- tam masz spis alfabetyczny gier. A tam zawsze są fixed image
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum