Poszukuję osób do prowadzenia forum, szeroka tematyka. Forum potrzebuje ludzi którzy chcą podzielić się czymś ciekawym z innymi. Wykopywane są ciekawe tematy. Często uprzedzamy fakty przed dużymi portalami które tworzą tzw. "koncern" dostępu do wiadomości. Link do forum znajduje się również w mojej sygnaturze.
Forum ma do zaoferowania bardzo dużo, lecz z Waszą pomocą może mieć jeszcze więcej. Mój funboard ma takie działy jak: Ciekawostki, Emulatornia, "Ale wkoło jest wesoło...", Stab me, shoot me, kill me (to tylko niektóre działy!)
Link do forum znajduje się ... ZNACZY ZNAJDOWAŁ SIĘ TUTAJ, ALE JUŻ GO NIE MA.
Sprzyjającym aspektem w pisaniu postów może być min. możliwość dodawania aż 20 mb załącznika do postów ! Forum podupadło z braku wolnego czasu, z chęcią wróciłem do przywracania forum do dawnej świetności. Piszę o tym tutaj z racji tego, że moje forum nie powinno stanowić żadnej konkurencji dla dla gracze.org gdyż nie prowadzimy takiej działalności jak tutaj widoczne.
Chętnych do współpracy zapraszam na pw, możecie również odpowiadać w temacie. Nie obrażę się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum