Z dniem dzisiejszym, tj 6 lipca 2008 roku rozpoczynamy nabór na nowego, trzeciego już moderatora forum. W tym temacie zgłaszajcie swoje kandydatury na te funkcję.
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
-kulturalne zachowanie w czasie ewentualnych sesji na czacie
Warunki:: -znajomośc panelu moderacji; umiejetność przyklejania, dzielenia, przesuwania postów (w razie czego moge troszkę podszkolić) -brak warnów;
-minimum 30 postów na forum (OfFTopic,Vip czy Kosz w gre nie wchodzą, oczywiste);
-umiejetne poslugiwanie sie poprawna polszczyzna, umiejętność panowania nad swoimi emocjami;
Nabór kończy się z dniem 11 lipca, to jest ten piątek, o godzinie 18. Po zakończeniu naboru Moderacja wspolnie z Administracją dokonaja wyboru.
A więc nie bać się, zgłaszać się, nic za to nie grozi przecież, a można tylko zyskać, w końcu funkcja moderatora na tak dużym forum to zaszczyt
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-07-06, 13:35
No więc ja zgłaszam się jako pierwszy.
nick: - Gucio777
uzasadnienie -No więc tak, chciałbym się zgłosić na moderatorstwo, gdyż przebywam tu bardzo często, staram się pomóc adminom, moderatorom jak i userom o mniejszych rangach jak i tych bez, oraz gdy widzę takich spamerów ( a widzę ich często ) to normalnie nie wiem co bym zrobił, żeby usunąć temat. Mam też najwięcej postów, nie licząc moderatorów i administratorów. Mam też dużo postawionych piw i rozdanych, pomogłem, 2 razy, no i jestem VIP'em na tym forum. Warnów nie miałem, nie mam i postaram się nie mieć Znam się na moderacji, gdyż miałem swoje forum o filmach i całkiem dobrze mi szło ale niestety forum już upadło
To jest moje uzasadnienie, chętnie przystąpię do kandydacji
PS. Jestem wesoły i rzadko robię byki ( błędy ), a raczej w ogóle ^^
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-06, 15:18
No więc zgłaszam się jako drugi. :-D
Warunki: znajomośc panelu moderacji Posiadam.
umiejetność przyklejania, dzielenia, przesuwania postów Posiadam.
brak warnów Nie posiadam warnów.
minimum 30 postów na forum Posiadam ponad 30 postów.
umiejetne poslugiwanie sie poprawna polszczyzna, umiejętność panowania nad swoimi emocjami Tą cechę posiadam w stopniu najwyższym.
Uzasadnianie:
Dlaczego akurat ja?
Nie będę owijał w bawełnę.
Mam 13 lat, w tym roku zdałem do klasy I gimnazjum ze średnią 4.3(jestem słaby z matematyki).
Znam polszczyznę bardzo dobrzę, z dyktand miałem zawsze same piątki.
Sądzę, że będę dobrym kandydatem na moda, posiadam wiele pozytywnych cech; jestem miły, pracowity, asertywny, odważny oraz mam wieeeele czasu na stanowisko moderatora.
Mam duże doświadczenie na wielu silnikach forumowych jako admin, jak i moderator.
Korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox 3 więc gdybym popełnił jakiś błąd, zawsze go poprawię.
Zawsze sprawdzam post przed wysłaniem go na forum.
Byłem moderatorem na forach o domenach yoyo.pl tnb.pl etc., a na takim forum z płatną domeną to narazie marzenie, które może stanie się w tym przypadku rzeczywistością.
Myślę, że to na tyle.
Pozdrawiam,
wysocki
Byłem modem parę razy i wiem co nieco o panelu moderatora, warnów nie mam oczywiście i ponad 30 postów (34), na forum jestem aktywny, nie spamuje (dużo większych "wypracowań") czasu mam sporo (wakacje ^^), po polsku też umiem mówić. VIP'a Na forum dostałem dość szybko (:]) i co tu jeszcze pisać, piwek dostałem więcej niż postawiłem (mało ale zawsze jest ;]) Postów jak widać nie mam dużo, ale pisałem dużo recenzji, większych postów. Nie będę się więcej rozpisywał bo będzie to masło maślane . modem chciałbym zostać ponieważ mam bardzo dużo czasu na forum i chce żeby "lepiej nam się żyło"
PS: Krzychuno się wepchnął przede mnie , a więc z reguły pisze na temat (a jak nie do wygasam posta)
Pozdrawiam.
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-06, 17:50
To ja się zgłaszam. Miałem swoje forum więc na moderacji się trochę znam, lecz przypomnieć nie zaszkodzi. Mam ponad 30 postów, brak warnów na koncie. Z polszczyzną też nie jest tak źle. Umiem opanować swoje emocje chyba to widać żadnego incydentu ze mną nie było
Uzasadnienie:
Mam 15 lat i jestem zaufanym człowiekiem administracji To widać bo mam prawa na czacie. Na forum ma rangę Stałego bywalca, redaktora i vipa. Na forum przebywam bardzo często to widać po ilości spędzonych godzin na forum i czytam prawie wszystkie tematy. Pomogłem 2 razy. W ilości otrzymanych piw jestem na 4 miejscu. No i to chyba wszystko. Jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej to pytajcie
Też się zgłoszę, mam nieważne ile lat, pisze raczej z sęsem, jak mi się chce to jestem poważny, gdybym został moderatorem bym dbał o mój obowiązek, przestrzegał regulaminu.
Myślę, że nadaje się do tej roli, tutaj większośc ludzi mnie zna i chyba mnie lubią, nie mam negatywnych ocen wśród userów. Nawiązuje kontakty z wciąż nowymi forumowiczami i je utrzymuje. Umiem pisać z poprawną ortografią. To na tyle, mam nadzieję, że się uda coś w końcu zdziałać, go Mac, go. A jeszcze dostałem piwko, postawiłem dużo piw, czasem pomagam jak zdarzy się okazja, nie mam warnów, moje błędy poprawiam.
nie to żebym się czepaił, ale jeśli juz to piszesz z sensem a nie sęsnem
Moje uzasadnienie będzie krutkie:
Jestem pomysłowy,mam pewne doświadczenie założyłem własne forum kture niestety po 2 latach się rospadło przez spam ale było tam 180 osób. Piszę krutke ale treściwie. Mam poczucie humoru.
_________________ 5 przykazań forumowych
Szanuj moda swego
Pamiętaj aby w wyykend właźic na forum
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie zakładaj głupich tematów
Ja też się zgłoszę
Uzasadnienie..? Dawno temu miałam własne forum, więc wiem mniej więcej (pewnie mniej niż więcej XD) jak wygląda obsługa czegoś takiego. Nie mam warnów (tak, jestem grzeczna i przestrzegam regulaminu ). Poprawnie piszę po polsku, więc użytkownicy nie będą powielać błędów. Zawsze chętna do pomocy czy udzielenia informacji (choć nie mam jeszcze żadnych "udzielonych pomocy" na koncie). Zawsze odwdzięczam się piwkiem. Mam nadzieję tylko, że nie jestem za stara na moda >.<
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Rafaldinios, chyba ci się pomyliło, masz 10 postów a potrzebne są powyżej 30 i nie znasz ortografii, bo w liście widziałem kilka, i nie wiem jak byłeś w stanie je popełnić.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 99 Piwa: 30/6 Skąd: mam tyle talentu?
Wysłany: 2008-07-09, 19:29
Skoro wszyscy to i ja podążę za trendem robiąc małą auto-reklamę ^^.
Panel - Moderatorem(a raczej Morderatorem ) byłem nie raz... Wiem jak wlepiać osty i potrafię zaprowadzić porządek, kiedy trzeba. Wielokrotnie grzebałem w panelach,bo raz, że informatyka to mój żywioł, dwa, iż mam własne forum.
Język i wyłączanie trybu ''jestem agresywny,będę gryzł'' - Staram się pisać poprawnie i używać bardziej wyrafinowanych słów niż(tu dla zobrazowania) ''(Ładnie się wyrażam)'',''lol'',''ch...'' itd Panuję nad emocjami; Trudno mnie wyprowadzić z równowagi(chyba,że ktoś da mi o kilka piwek za dużo ^^).
Uzasadnienie - Nie powiem, że jestem najlepszym kandydatem, bo to nie w moim stylu. Nie stwierdzę, iż wybór mnie na moderatora byłby dobry, bo lepiej niż dobry... Jedno Wam powiem : kandyduję, a skoro to robię - możecie na mnie polegać.
_________________ Człowiek jest z natury dobry. Szkoda tylko,że natura jest zła...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-09, 20:48
Jim napisał/a:
Jedno Wam powiem : kandyduję, a skoro to robię - możecie na mnie polegać.
Z tym się całkowicie nie zgodzę!
Skoro kandydujesz - to kandydujesz!
A oni (grupa modzi i admini) nie mogą na Tobie polegać, gdy Cie jeszcze nie wybrali.
Równie dobrze może kandydować jakiś spamer bez ani jednego mądrego posta. I co wtedy? Na nim też można polegać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum