Witam grał ktoś morze w Guild Wars.Fajna gra która polega na chodzeniu postaci przechodzeniu misji rozwlaniu potworów handlu itp.gra jest przez internet trzeba zrobić sobie konto na www.GuilWars.pl a następnie stworzyć sobie postać i grac polecam ;-) ;-) ;-)
Ja posiadam Guild Wars. Konta sie nie zakłada na żadnej stronie... Gdy kupisz grę masz w pudełku specjalna kartę na której masz kod aktywujący i w grze zakładasz konto. Ja osobiście posiadam Prohecies. Większość osób na GW mówi iż ta część jest najnudniejsza, może też dlatego, że jako pierwsza powstała, ale również jest ponoć najdłuższa. Z mojego punktu widzenia Prophecies za ciekawe nie jest dla samej fabuły. Filmy są bardzo dobrze zrobione i ogólnie gra też. Dużo osób gra i nie ma miesięcznych opłat. Polecam każdym fanom RPGów lub np. Lineage 2. Do wyboru masz 3 wersje: Prophecies, Faction lub Nightfall i wersje do której musisz posiadać jedną z trzech wymienionych, czyli Eye of the North (GWEN).
No niby pasuje do mojego komputera, ale jak z internetem? Czy nie mając stałego łącza mogę spokojnie grać bez obawy, że przekroczę dozwolony miesięczny limit, czy lepiej nie ryzykować? A może w ogóle nie jest potrzebny do tego internet tylko coś mi się pokręciło?
według mnie głupotą jest porównywanie gier z takiego powodu że są to różne gatunki.
GieWu jest bardzo dobrą grą, alen ie dla wszystkich, niektóry może nie przypasować klimat, innym to że całej gry samemu nigdy nie przejdziesz, ponieważ musisz grać w drużynie złożonej z żywych graczy innym może nie przypasować grafika (głównie amerykanom) która jest bardziej mroczna niż w WoW'ie. ale jeżeli chcecie jakiejś alternatywy od WoW'a gra jest bardzo dobra ;]
Grafika z górnej półki, lecz i tak lepsze jest WoW. Gry Blizzard'a są najlepsze, jeśli się mówi o MMORPEGACH Ale ja się z tego powodu cieszę, tylko w cztery litery mnie pije to, że tak drogo żeby grać w WoW, to ja już wolę Diablo 2 with net. Narazie
_________________ CZYTAJ REGULAMIN I FAQ!!
Ostatnio zmieniony przez MacAbra 2008-07-23, 20:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum