Wysłany: 2008-05-11, 18:43 Elfen RPG pierwsze PBF / RPG w polce o anime Elfen Lied
Oto przed państwem pierwsze w Polsce PBd o wspaniałym Anime : Elfen Lied
Jestem Administratorem tego forum i proszę o nie usuwanie tego posta … Jeśli jest coś nie sprawne z regulaminem lub coś się nie spodobało to bardzo przepraszam ..
( chciałem od razu zapytać się o współpracę z gracze.org Co możemy dać ? Ponieważ to 1 pbf tego typu liczymy na wielu graczy , na początku zapewne nie będzie ich zbyt wielu ale nikt nie zaczyna z setką graczy na start może opłacić się to obum stroną mój mail : undertaker1992@o2.pl proszę o kontakt w tej sprawie )
Witaj w pięknym świecie Elfem Lied .
Poczuj to na własnej skórze ..
Zabijaj , nienawidź , kochaj , znajdź przyjaciół ..
Graj , zapoznawaj , poczuj się jakbyś był w tej mandze stawaj się silniejszy , przewodź i wzbudzaj respekt
Nasze zobowiązania :
- Forum postoi naprawdę długo …
- Ponieważ jest to pierwsze takie forum nie jest ono niczyją kopią wszystko tam robiłem sam ( więc nie można nazwać nas plagiatem )
- Miły team który zawsze pomoże
- Forum jest w miarę potrzeb modernizowane ..
Dodatki :
Dodaliśmy kilka rzeczy aby zróżnicować grę na danych poziomach np, dodane SA tzw. Techniki których w Anie ani mandze nie było
Po co ?
Po to aby zróżnicować grę .
Wymagania :
Przeglądarka WWW
Trochę Wyobraźni
Wolny Czas
No i chęć grania
Nie podajemy maila w postach, reklama stron od 30 postów, jawne łamanie regulaminu(!), i to po raz drugi z tego co widze..
W sprawach reklamy prosimy kontaktowac sie na maila podanego w regulaminie wspólpracy...
Narazie temat idzie do kosza, skontaktuj sie z Adminami, może ich nakłonisz do współpracy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum