Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Krzychuno
2008-07-15, 09:14
Dziennik człowieka wciągnietego przez komputer cz.1
Autor Wiadomość
Rafaldinios 

Piwa: 2/4
Ostrzeżeń:
 8/3/6
Wysłany: 2008-07-12, 08:40   Dziennik człowieka wciągnietego przez komputer cz.1

Nazywam się Rafaldinios i czytacie właśnie mój dziennik. Jest przeznaczony dla graczy komputerowych od 8-21 lat.
Otóż żeby nie przedłużac powiem krótko,macie tu przed sobą pierwszą częśc mojego dziennika jak to mnie wciągnął mój własny komputer i jakie historie w nim przebyłem. Opowieśc jest całkowicie zmyślona wię nie miejcie mnie za wariata.

Rozdział 1-Straszny początek

Siedzę sobie przy kompie i właśnie włączam fifę 08.
Siedziałem tak kilka godzin gdy nagle pojawił się ogromny błysk nagle znalazłem się w szatni Wisły Kraków. Podchodzi do mnie Brożek i mówi witaj Rafi dziś twój wielki dzień debiut w barwach drużyny w meczu ligowym.
Przez co najmniej pięc sekund nie odpowiadałem. Wszystko sobie dokładnie przemyślałem
i żeby nie myślał ze jestem wariatem powiedziałem od niechcenia-Tak,tak,bardzo wielki. dzień.- Podchodzę do swojej koszulki którą wzkazał mi Brożek a tam piszę Rafael Santa Cruź. Myślę sobie-Co ja jestem jakimś Latynosem czy co?-Przed meczem sprawdziłem moją kartę piłkarską i żeczywiśie. Okazuje się że jestem Meksykaninem. Byłem to totalnie załamany. Ale wiedziałem że będę musiał wyjśc tam na wirtualne boisko. Gdybym tylko widział swoją sumę punktów tak jak gdy gram w fifę. Och. Będzie ciężko. Ale zagram. A po meczu będę kombinował jak stąd wyjśc.

Rozdział 2-Gorzej niż w grze

Wyśliśmy na boisko sędzia zaczął gwizdkiem mecz i rozpoczęliśmy. Było fatalnie ledwo się ruszałem. Zapytałem się Dariusza Dudki dlaczego tak jest a on mi nato- Chyba dlatego że grałeś sezon współpracy a teraz nikt tobą nie steruje też tak miałem. Teraz załamałem się totalnie w dodatku sfaulowałem w polu karnym i wykożystali karniaka. Pomyślałem że gorzej może być już tylko wtedy kiedy zabraknie prądu i mój komputer się wyłączy niestety wykrakałem. Zgasły wszystkie jupitery a my staliśmy nieruchomo w miejscu.
Myślałem że wolał bym już zginąc nisz pozostac tu do konca życia.

Rozdział 3-Cud

Ale nagle stał się cud i znów włączyli prąd. Znowu graliśmy wziełem się dopracy spróbowałem biegac i nawet miałem asyste przy jednej naszej bramce udało nam się wygrac z Legią Warszawa 3-1. Chyba domyślacie się że gram w Wiśle Kraków. W szatni opijaliśmy zwycięstwo nad odwiecznym rywalem w koncu trener powiedział że już dośc świętowania i kazał na iśc do domu.
Ale zaraz,pomyślałem,gdzie ja mam dom?

Koniec

Jak wam się podoba?
Będzie więcej części. ;)
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie zakładaj głupich tematów

www.rafaldinios.jakijest.pl
Postaw piwo autorowi tego posta

vampire 
xddd

Postawił 8 piw(a)
Wysłany: 2008-07-12, 11:34   

Art nie jest najlepszy ale najgorszy też nie jest :)
Musisz popracowac nad ortografią ...

Trixmen 

Zaproszone osoby: 3
Piwa: 12/4
Wysłany: 2008-07-12, 12:17   

Nawet ciekawy art :P
Ale co do ortografii to zgadzam się z vampire ;)

Mruvek 

Piwa: 8/5
Wysłany: 2008-07-12, 12:20   

Musisz popracować na ortografią, stylistyką i ogólnie całokształtem, mnie się np. nie podobało, ale jak na 11lat nie jest najgorzej :)
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu