Wiecie, nigdy nie przepadałem na Managerem, ponieważ jest nudny. Wiecie każdy ma swój gust, ale ta gra nieprzypadła do mojego wyrafinowanego gustu Ale mniejsza z tym :-)
_________________ Gracz jest jak ćpun, gdy zacznie, nie może się uwolnić od wirtualnego świata do reala
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-02-22, 17:51
vip13 napisał/a:
Wiecie, nigdy nie przepadałem na Managerem, ponieważ jest nudny. Wiecie każdy ma swój gust, ale ta gra nieprzypadła do mojego wyrafinowanego gustu Ale mniejsza z tym :-)
ehmmm... Kolejny offtopic mysle ze modzi i admini powini zaczac karac bo to sie juz robi wkurzajace
Panowie! Spokój!
Mnie tez wnerwiają ciągłe zejscia z tematu.. wiadomo, troche ot nie zaszkodzi, ale w ciągu ostatnich 3 dni dzieje się coś strasznego... Nie dawałem warnów bo nie chce zadzierać ze śmietanką wsród userów tego forum no i nie chce psuć swietnej atmosferki jaką tutaj przecież mamy... ale OT przeciez wszystko psuje też... WIęc zobaczymy na ile cierpliwośc pozwoli... Wnoszę jednak o rozwage przy pisaniu postów.
POmyślcie: wchodzi ktoś nowy na forum, chce coś ciekawego o grze przeczytać a tam co? "fajna gra", samo ze fajna nie wystarczy.. jakieś uzasadnienie zawsze starajmy się dawać.. Podkreślam- OT tak, ale nie tyle...
Ogólnie powiem iż nawet ciekawa gra lecz najlepszy był 03/04. Obecnie troszkę się zmaścił. vip13 do tej gry trzeba mieć zamiłowanie nie jest nudna tylko trzeba to lubić. Dzięki za gierkę mało plików szybko się ściągnie thx Ocieks
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-05-23, 10:38
Jeśli chodzi o drugie wyjście to zawsze możesz ściągać z torrentów
A na przyszłość polecam darkwarez - strona z której możesz pobierać programy, oraz peb - też pobierasz, jesli chodzi o cracki i patche to najczęściej są na gamecopyworld
Wszystkie te stronki używam, więc możesz mieć zaufanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum