To tak zasady są takie ja opisuje grę a wy musicie zgadnąć o jakiej grze ja mówię jak ktoś zgadnie o jakiej grze ja mówiłem to ta osoba ma prawo zadać następnym zagadkę.
To zaczynamy od czegoś prostego chdzi się pikselem strzela się pikselem i zabija się innych pikseli, dużo z osób grajacych są (czyli 99%) są NEO kid, trollami i noobami.
Chyba proste kto zgadnie ??
W grze tej wcielamy się w bezimiennego bohatera zesłanego do koloni karnej otoczonej magiczną barierą, naszym celem jest uratowanie świata przed demonem zwanym Śniącym. Co to za gra?
Hybryda RTS i RPG, w której kierujemy poczynaniami Johna Macmillana i Jurija Iwanowicza Gorkiego próbując wygrywać wojnę, którą USA toczy z Rosją dawno, dawno temu...
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-06-03, 14:36
to zadaje pytanie
to najnowsza gra wyścigowa studia Codemasters Szczególną cechą tej gry jest koncentracja na tym, aby gracze mogli cieszyć się każdą chwilą wyscigu, od gorączkowych sekund przed startem aż po zbawienny widok flagi końcowej. Gra oferuje ponad 40 najbardziej niewiarygodnych samochodów wyscigowych. Gra posiada rewolucyjny model szkód: jeszcze nigdy szkody po kolizjach w samochodach rajdowych i w otoczeniu nie były tak realistyczne jak teraz.
podpowiem że premiara tej gry na PC na świecie odbyła się 30 maja 2008 w polsce przed premierą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum