Wysłany: 2008-02-24, 04:37 Wielka prośba do znawców gier
Witam Wszystkich maniaków gier, mam taką nietypową prośbe, chciałbym pograć na moim złomie,nie śmiać się Celeron 2,4 256 MB RAM, karta 64 MB grafiki...teraz pytanie do Was jakie gry będą mi na nim chodziły....chodzi mi o tytuły najlepszych gier które odpale ... dokładnie chodzi mi o symulatory,wyścigi,strategia..i inne ciekawe...... dziękuje wszytskim za pomoc :-)
Gothic 3 na niskich detalach powinien ci ruszyc, NSF Carbon, FIFA 08, SOF3 Payback, Medieval 2 Total War, Warhammer® Mark of Chaos™, może Wiedźmin , TES Oblivion, Hitman Krwawa forsa, Heroes V of Might and Magic, Terrorist Takedown 2, Juiced 2, Empire Earth 3, Pro Evolution Soccer 2008 , The Settlers narodziny imperium,ARMA Quens Gambit, World in conflict, Więcej chyba nie wymyśle
Powinno ci odpalić Planscape: Torment - to Gra RPG, Stronghold: Crusader, Heroes of might and magic 3, Kroniki czarnego księżyca, Anno 1602, need for speed: Porsche unleashed.
_________________ Gracz jest jak ćpun, gdy zacznie, nie może się uwolnić od wirtualnego świata do reala
No i most wanted, underground 1 i 2.
Kość ramu 256mb to wydatek około 20 złotych
TO, że karta ma 64 mb za wiele mi nie mówi.. Nie rozmiar pamięci decyduje o tym, czy karta jest dobra czy zła... POdaj model karty, będziemy wiedzieć jakie ma shadery i ogólnie nam to pomoże.. Chociaż i tak odpowiedz została udzielona.
Wiek: 15 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 3 Skąd: Spod Szafy.
Wysłany: 2008-03-14, 20:47
Akcja-Hitman, Hitman 2, Splinter Cell,Call of Duty, Return to Castle Wolfenstein,Medal of Honor,Full Spectrum Warrior,GTA I,II,III,Vice City,Vietcong,Seria Conflict
Strategie - Seria Total War aż do Medievala II,Warhammer 40,000 Dawn of War,Civilization I-IV,Blitzkrieg,Warcraft I-III,Starcraft,Empire Earth,Stronghold,Desperados
RPG - Fallout I-II+BoH,Gothic I-II,Temple of Elemental Evil, Neverwinter Nights, Disciples I-II,Dungeon Siege,Spellforce,Morrowind
Zręcznościowe - I-Ninja,Rayman,NFS Underground I-II, (MW na niskich detalach), FIFA 2001-06,
Itd, itp... Masz w co grać ; ] BtW; Config mojego rupiecia:
Celeron 2,01 GHz
SD-RAM-256
GayForce 6600 256MB V-RAM S.M 3.0
Windows XP s.p 2
I śmiga mi CoD 4 na max detalach, Hitman Blood Money, Kayne & Lynch, Far Cry, NFS:ProShit i inne ; ] Cuda, panie, cuda!
Myśle że jest taka gra stara a dobra na multi Medal Of Honor Spearhead ... może g**wno jak to wielu mówi ale to najlepsza gra (gram od 3lat) i naprawdę mnie wciągła
Na tym sprzęcie zagrasz we wszystkie gry 2D i większość gier 3D [ubogich w detale i niewykorzystujących najnowszych technologii]... Chciałeś żeby coś polecić...
aRPG:
- Saga Diablo
- Sacred Plus [będzie ciężko, ale może się uda]
RTS:
- Saga Heroes of Might and Magic I-IV
- Seria Disciples 2
- Seria Alien Nations
- Seria Settlers I-IV
- Seria Commandos
- Robin Hood: Legenda Sherwood [polecam!]
- Original War
- Knights and Merchants
- Starcraft Brood War [polecam!]
Wyścigi:
- Revolt [za darmo w necie]
- TOCA 1 i 2
- Colin McRae Rally 1, 2, 3
Jak widzisz masz w co grać, a kompem się nie przejmuj, sam mam niewiele lepszy .
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum