Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-08-02, 23:54 Wasze rekordy w Icy Tower
Tutaj mozecie podawac swoje rekordy w grze Icy Tower w roznych dyscyplinach (combo, floor, i te wszystkie inne ), ja zaczne od moich :
Combo - Czyli najwieksze combo jak dotychczas tylko 99 Wiem ze slabo ale mimo iz gre znam od 2004/05 roku grac zaczalem niedawno. Powtorka w zalaczniku
Jutro dodam moj rekord we floorach bo mam go na PieCu (a teraz jestem na laptopie) ktory wynosi chyba 293 (wiem do bani )
Podawajcie tez swoje powtorki z rekordami !
Jak odtwarzac/dodawac powtorki ?
Odtwarzac ?
Sciagamy plik (jezeli to zalacznik to zazwyczaj bedzie to albo rar albo zip) format powtorki bedzie .itr wiec poprostu klikamy a uruchomi nam sie gra z powtorka
Dodawac
Wchodzimy do folderu z gra Icy Tower i w folderze replays wybieramy powtorke ktora chcemy dodac
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-03, 01:47
Powtórek nie mam, ponieważ w Icy Towera grałem 3 lata temu w szkole na informatyce xD
Co do moich rekordów to dowodów nie mam, macie jedynie moje słowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum