Z calej listy gralem tylko w Q]I[A, SoF2 i Call of Duty 2 (to ostatnie cale 20 min u kuzyna )
Prosty wybor - Quake gra szech czasow =d chociaz juz w niego nie gram
Chociaz jedno pytanie, co to za ankieta? Jest Ojciec Chrzestny i jakis Bioschock (pierwsze slysze, chociaz zbytnio sie tym nie interesuje przyznam), a nie ma MoH, Battelfield, ani Counter Strike (!!!) : P
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-04-18, 17:51
Woo hoo, długa ta lista, Godfather to chyba raczej bardziej gra akcji no ale niech będzie, zagłosowałem na Painkiller bo najwięcej emocji (i zabawy) miałem podczas grania ;-)
Damian91, o Bioshocku nie słyszałes:P? Niemożliwe:P
Super gra, jej recenzje znajdziesz na forum w dziale ze strzelankami Ocieks, Painkiller gra dobra, ale nie najlepsza:D
Wszystkie częsci przeszedłem na najnizszym poziomie trudnosci grałem żeby odreagowac
Wszystkie częsci tj. podstawa, booh no i overdose. Najlepsza podstawa była moim zdaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum