Michał
Wysłany: 2008-01-14, 16:56 Ulubiona Gazeta
Jest temat o ulubionych grach, serialach to i powinien pojawić się temat o gazetach. No właśnie ciekawi mnie co czytacie :<
Ja osobiście uwielbiam angorę, przegląd prasy z Polski i ze świata, dla dzieci w środku też w przyjemny dla młodej duszy sposób przekazany informacje. Fakt, SuperExpres, przekrój, i kilka innych gazet. Typ Bravo itp mnie nie bawi bo to co tam piszą jest śmieszne
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 118 Piwa: 7/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-14, 18:26
Nie czytam gazet regularnie; wiedzę zdobywam oglądając głównie TVN 24 ;-) Ale kiedy dziadek lub brat przyniosą gazetę, to chętnie czytam Wyborczą, Dziennik, Polska. Wszystkie są strasznie tendencyjne, więc próbuję wyrobić sobie opinię czytając opinię wszystkich stron. Poza tym od czasu do czasu poczytuję sobie "Przegląd Sportowy" albo "Piłkę nożną".
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Martin
Wiek: 21 Dołączył: 02 Sty 2008 Posty: 13 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sanniki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum