Witam w moim ostatnim poście nie mogłem zapoznać się z wszystkimi ale i tak bardzo sie ciesze ze mogłem pisać razem z wami i podzielać sie z moimi pomysłami na forum i myślę że forum kiedyś będzie jednym z najlepszych ale ja odchodzę pozdrowienia dla
Gucia - pomagał mi
Ocieksa - lubiłem go
Krzycha - też jest w porządku
Piżola - że sie dobrze zajął forum
Gutka - że był dla mnie miły
vampire - była dla mnie jak ktoś bliski
Wysocki - ze pisał dużo postów i na nie odp.
i reszcie których nie wymieniłem ale nie powiedziałem że może wrócę wszystko może sie stać Ale nie zapomnijcie o mnie
Pozdrowienia i dziękuje za wszystkie rozmowy PaPa
_________________ Nie ma mnie
Ostatnio zmieniony przez SpeedY 2008-09-06, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-09-06, 20:43
Ja chyba się załamię, ludzie odchodzą i to za nic, może byś tak powiedział czemu odchodzisz, ej i nie piszcie, że odchodzicie, bo użalać się nie będziemy, bądź na forum ciągle
A może przybliżysz nam powód swojego odejścia..?
Jesli musisz odejść, trudno, nie poradzimy nic na to. Ale pamietaj; zawsze możesz wrócic, bedziemy na to czekali
A więc.. zapisz sobie pass i login do forum i ... do napisania
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-09-06, 22:18
Nie rozumiem o co ci wogole chodzi oO Ostatnio Arthic odszedl z forum ale mial powod, zwrocilo to uwage forumowiczów, moze ty chcesz zwrocic uwage na siebie Troche to dziwne no ale twoja decyzja
Lol, piszesz o tym odejściu jakbyś odchodził z serwera WoWa na 70 lvlu usuwał postać i żegnał się ze swoją Gildią... To jest zwykłe forum, bardzo fajne i rozbudowane. Siedzimy na nim by sobie nawzajem pomagać. Ja patrze codziennie na tematy i "poszukuje" tego na jakim się skupie - robie to kilka razy dziennie i nie zajmuje mi to więcej niż kilka minut.
Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 256 Piwa: 32/38 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-09-07, 10:31
Aha- więc speedy do zobaczenia kiedy będziesz miał new, speed net Ja też miałem raz przerwę z netem na miesiąc i jakoś o tym nie pisałem że mnie nie będzie chociaż wiedziałem o tym 2 dni wcześniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum