Wysłany: 2008-09-04, 19:09 Pożegnanie - Arthic
Witam..
Moje ostatnie powitanie na łamach forum.. Wiele się ostatnio działo.. Nie mówię o forum, ale o samych nas. Ostatnio i mnie dużo rzeczy zmienia.. Wiele osób z tego wspaniałego forum mnie wspierało.. Ot chociażby Gucio, Ocieks i Vampire.. Moi najlepsi przyjaciele z tych chwil.. Oni rozumieją mnie, a ja ich.. Ale jest też osoba, przez którą temat ten smutny piszę..
Nicku osoby nie muszę pisać.. Ci, którzy byli o 19:30 na czacie, doskonale wiedzą o co chodzi.. Nie pisze tutaj problemu który okazałem Ocieksowi i Vampire..
Każdy kiedyś cierpi, i musi mieć coś co go wspiera.. U mnie to tylko jest muzyka, i ci którzy mnie rozumieją, i potrafią mi doradzić.. Wiem, że długu który mam do was nie spłacę..
Wygląda to na jeden, wielki monolog.. Po co ja to opowiadam, więc przejdźmy do rzeczy.
Forumowicz, który jest moderatorem, od dłuższego czasu mnie nęka.. Krytykuje mnie samego, moje sprawy prywatne, muzykę którą słucham, wszystko co ściągam, czy inne, niby drobne rzeczy.. Dla innych są one drobne, a dla mnie mają znaczenie..
Dzisiaj mój gniew rozwinął, i wiem że powinienem przepraszać za to, co napisałem, ale nie zrobię tego.. Ten który jest winny - Ten, który mnie prowokował do tego abym to z siebie wydusił.. Udało ci się to Gutek, oj tak.. I nie żałuje tego bana na czacie którego dostałem zapewne od Piżola (Nie gniewam się)..
Miło spędzałem te chwilę z wami.. Lecz rozstanie jest nieuniknione.. Jeżeli tutaj moderatorzy chcą, niech biorą ten temat do kosza, i niech mnie zbanują.. Mnie to już obojętne.. Będę od czasu do czasu do was zaglądać.. Ale nie wiem czy będę na siłach pisać posty.. Ci którzy chcą jeszcze ze mną pogadać - GG 9290673..
Ahh, i jeszcze coś.. Mogę na pewnych warunkach powrócić do was.. Zapewne jak znam życie, nikt tego nie chce - Miałem złą reputacje w oczach forum..
Dodaje jeszcze ankietę.. Może komuś się przyda, ale to ma małe dla mnie znaczenie..
To tyle, już nie mam siły więcej pisać.. Żegnam wszystkich, i przepraszam.. Ja nie mam już siły..
_______
Arthic
_________________ Moja wolność kończy się, kiedy zaczyna się wolność drugiego człowieka...
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-09-04, 19:18
Och Bosh, prawię się popłakałem niezłe bogactwo słów ^^ skoro chcesz odchodzić z forum twoje sprawa, każdy ma swoją wolę, jednak gadać tobą będę może jakbym był na czacie to coś bym (Ładnie się wyrażam), ale ja też mam bana XD ale pamiętaj zawsze możesz do nas wrócić i nie zrażaj się przez jedną osobę, są też inni którzy Cię lubią, tak się składa, że kiedyś też się kimś pokłóciłem ( nie powiem kto )i nie zrażałem się tym, wkrótce się pogodziliśmy i jest ok, Arthic czasem tak jest, ale co by to było za życie krzyżyk na drogę, jesteś spox
Każdy się czasem kłóci ale jak to już Gucio powiedział nie ma sensu zrażac się do całego forum przez jedną osobę . Po za tym Arthic Twoja sprawa czy zostaniesz czy odejdziesz ... Wolałabym,żebyś został ale to już od Ciebie zależy. To tyle z mojej strony...
Ja pisze to samo co gucio nie warto się przez jedną osobę denerwować nawet Musisz się z tym pogodzić że często życie stawia nam przysłowiową kłode pod nogi... ale nie warto się załamywać bo cuz wtedy z życia będziesz miał. Warto też czasami przychamować swoje emocje. Nie oskarżam Cię ani nie usprawiedliwiam osoby która cię do tego zmusiła. W tej sytuacji byłam osoba postronną która po prostu widziała całe zdarzenie. Mam nadzieje że jeszcze wrócisz do nas bo bez ciebie bedzie nam smutno
Arthic ty podejmiesz decyzje czy odejdziesz, ale wiedz ze na forum jest zapewne więcej osób które cie lubią niż które nie nie znam cie aż tak dobrze ale jesteś spoko więc pogadaj z administracją o tym problemie.
Ps. a i zostań z nami
Osobiście zawsze byłeś mi obojętny, ale odchodzić z forum z powodu jednej osoby, która w dodatku nie nęka tylko ciebie (tak, wiem, proszę osta), jest trochę bez sensu i nie rozumiem tego do końca. Widzę że na forum miałeś paru przyjaciół i spędziłeś na nim na pewno wiele miłych chwil, a to że twoja obecność na forum nie podoba się jednej osobie (nic złego na forum nie robiłeś) to jest jej problem, a Ty jak najbardziej powinieneś zostać na forum.
A prosił bym jeszcze żeby Gutek skomentował tego posta i wyjaśnił sprawę (głosuje na tak ofc). Oczywiście znam to forum mój post zostanie usunięty a ja dostane osta, tak, wiem.
jest wolnośc slowa, mozna mowic co sie chce- tylko w ramach dobrego gustu i smaku... No i na temat.. BTW Maxiu nie przypominam sobie zebym wywalal jakiegos twojego posta ;p Ale to mzoe tylko powakacyjna skleroza.
Mysle ze z powodu jednej klotni opuszczanie forum na ktorym, jka sam zauwazyles masz kupe dobrych znajomych, to poprsotu glupota i tchorzostwo.. nie lepiej zrobic sesje na gg i wyjasnic sprawe...? No ale coz, nie znam sprawy wiec moze moje slowa sa ciut na wyrost.. No ale mowie co mysle i mam do tego prawo.
JA: (18:51)
!kick 8456808
czat Piżol: (18:46)
~vampire: hah
!kick 9290673
'TriXmeN' dolaczyl(a) do rozmowy!
'Arthic' dolaczyl(a) do rozmowy!
!kick 1941623
~Arthic: Pie... Nie robie xD
~TriXmeN: ja tyż
~vampire: ja jestem !
!kick 9290673
~karolina: ehm..
czat Piżol: (18:47)
~karolina: ja tez jestem
JA: (18:52)
!kick 5382926
'Arthic' dolaczyl(a) do rozmowy!
~Arthic: KOMU SIĘ NA ŻARTY ZBIERA?? xD
JA: (18:52)
jak sie bedziesz dalej wydurnial to bedzie ban
~TriXmeN: ja obstawiam Piżola xd
czat Piżol: (19:26)
#Gutek: widze że jesteś smutny to nie bede ci mówił że DKA to nie muzyka
~karolina: zobacz sobei tez DKA-Czas
~Arthic: Znów Gutek -,-... A muzyke ściągne
czat Piżol: (19:27)
#Gutek: pirat
~Arthic: Chociaż raz się zamknij..
~ocieks: daj mu spokój
~Arthic: Bo mam dość twojej opinii wiesz?
~Arthic: (Ładnie się wyrażam) mnie codziennie praktycznie..
Nie toleruję chamstwa, też się denerwuje ale nie wyrzucam tego pod publikę, żeby nie było to słowo zacenzurowane jest dość mocne
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Arthic święty nie jest jak widzę...ale Gutek też całkiem niewinny nie jest. Często prowokuje i wyśmiewa, także i mnie.
Też uważam że opuszczanie forum przez głupią kłótnie jest nieracjonalne i porównywalne z tchórzostwem
Gdy czytałem tego posta(1) od Arthic to myślałem że jakaś katastrofa w rodzinie albo że dziewczyna go rzuciła a tu...dajcie spokój ):
Jeszcze ten opis na gg. Myślę że robisz z siebie wielce poszkodowanego ale tak nie jest(mnie też wyzywają, krytykują a czasem poniżają)
Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 256 Piwa: 32/38 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-09-05, 15:09
eh... Arthic, Arthic przemyśl to nie warto odchodzić przez jednego gutka. Ale jeśli chcesz naprawdę odejść... cóż nie będę cię zatrzymywał, ale zajrzyj czasem...
Wysłany: 2008-09-05, 16:06
Omg...
Dobra od początku..
1. Piżol - Uważasz mnie za idiotę? Co ma do tego fragment pierwszy i drugi? Mówie tu o obrażaniu a nie spamie na czacie (bo to nie jest temat o tym)..
2. Lesek - Następny.. Kogo interesuje CO JA MAM W OPISIE? Mogę sobie pisać w nim co chce, i nie będziesz mi mówić jakie opisy stawiam po banie..
3. Widać Gutek nie chce się odzywać.. Może poczuł że to jego wina.. Chociaż ankieta jest na 9:0 (Ciekawe.. Piżol powinien powiedzieć nie jak się denerwuje o głupie dwa moje pierwsze wybryki) uprzedzam że to jeszcze za mało..
_________________ Moja wolność kończy się, kiedy zaczyna się wolność drugiego człowieka...
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-09-05, 17:38
Nie wiem od czego zacząć bo chciałbym się na ten temat wypowiedzieć jednak zastanawiam się od czego zacząć żeby nie namieszać. Może zacznijmy od tego że szkoda że Arthic chcę odejść, był wesoły i zawszę chętny do rozmowy i szkoda że wtedy na czacie nie pohamował emocji. Z tego co wiem to Piżol może przeczytać archiwum i w każdej chwili dowiedzieć się o problemie (bo tak to chyba nazwiemy) Arthic'a. Jednak widać w fragmencie postu piżola że arthic się zdenerwował i przez to ... złamał regulamin Ale naprawdę szkoda że Arthic postanowił jednak odejść. Był dobrym użytkownikiem ale był też dobrym... kolegą
Ja również nie będę zatrzymywał Arthic'a bo wiem że chyba jednak ma ważniejsze sprawy niż forum. Życzę ci powodzenia
Wysłany: 2008-09-05, 19:36
Ja ciebie nękam? Niby czym tym że piratujesz a ja cię upominam? Ściąganie muzyki tez jest piractwem bo wydawca płyty traci pieniądze. Jak chcesz to odchodzi mnie to nic nie obchodzi, jeżeli to jest czyjaś wina to tylko twoja. Coraz więcej dobrych userów zadużo sobie pozwala tak jak ty i Gucio777, i są banowani na czacie z własnej winy. Uważasz że sie nie znam lub cie krytykuje nie zwracaj na mnie uwagi. ja ci bana na czacie nie dałem i nie miałem takiego zamiaru nawet, bo ja widziałem tylko to ostatnie zachowanie po którym dostałes bana.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 102 Piwa: 30/6 Skąd: mam tyle talentu?
Wysłany: 2008-09-06, 20:47
Wczówki - coś, czego nie lubię.
Każdy, powtarzam : KAŻDY, ma prawo do swojego zdania. Jednak przed opinią publiczną należy je ocenzurować, a jeśli się nie da - nie wolno go wygłaszać... Generalnie rzecz biorąc na jakąś nazistowską cenzurę narzekać waść nie mogłeś, więc tu nie ma problema . Ten sam sobie stworzyłeś, ale po kolei...
Chciałeś zbyt dużo, oferując za mało. Akcja rodzi reakcje, jak wiemy z fizyki i tutaj nie było inaczej... Gutek odpowiadał na Twoje zachowania tudzież opinie wg własnego widzi mi się, bo miał do tego prawo. Wątpię, żeby od razu prześladował... Ewentualnie miał inne zdanie, a TOBIE to się nie spodobało, bo przy okazji obrażało inny(aluzja jest, trzeba ją wyłapać) punkt widzenia .
_________________ Jeśli nie wiesz ile to dwa plus dwa, pewnie jesteś szczęśliwym człowiekiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum