Wysłany: 2008-08-15, 14:27 Pomozcie mi. Chodzi o Viste
Witam
Ostatnio dowiedzialem sie ze vista ma program readyboots. Ktora wykorzystuje pendrivery do powiekszania pamieci ram. Podobno trzeba podlaczyc pendriva i w opcjach autoodtwarzania powina byc ta funkcja. Tylko u mnie jej nigdzie nie ma. Mam orginalny Windows Vista i pendriver spelnia wymagania szybkosciowe programu. Pmozcie co trzeba zrobic zeby go wlaczyc?
Reeady bost to kolejny MSowski badziew, ktory sluzy jedynie do komercjalizacji.
1. RB przyspiesza odczyt z nosnikow przenosnych bodajze (dawno temu mialem viste).
2. Co to za ram z zapisam dochodzącym do 10 mb/s i podobnym odczytem..?
TO SIE MIJA Z CELEM..
POzatym- od "powiedszania" ramu masz cos tkaiego jak SWAP- lub jak wolisz- obszar wymiany. ewentualnie nazwać to można plikiem strony/stronnicowania.. Zachecam do poczytania na googlach- nie za bardzo widze sens kontynuowac ten temat oraz referować zasady zarządzania swapem.
IMO od takich rzeczy ejst włąsnie forum VIP i w nim dzial SOFTWARE.. I z tego powodu wlasnie zamkne temat (i tak go wyyczerpałem juz..).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum