Wysłany: 2008-07-02, 20:19 Pomoc w prowadzeniu Gry internetowej
Potrzebna mi pomoc!... Inne pytania na bok... Potrzebuje do pewnej gry kilka rzeczy...
Ty już raz zareklamowałeś stronę
Potrzebne -
1. Opisy Lokacji
2. Nowe tła
3. Grafiki do lokacji
4. Pomysły do questów w labiryncie
5. Pomoc w SQL i PHP
Podam info o lokacjach
1. Bogactwa - Tło w stylu pieniędzy
2. Ekwipunek - Tło mieczy, tarcz itp porozrzucanym po obrazie
3. Księga czarów - Tło jakiegoś maga który rzuca zaklęcie
4. Altara - Wizerunek miasta fantasy
5. Arena Walk - Opis miejsca + Tło
6. Płatnerz - Opis Miejsca + Tło (Płatnerz - Sklep ze zbrojami, hełmami itd)
7. Zbrojmistrz - Opis Miejsca + Tło (Zbrojmistrz - Sklep z broniami [Sztylety, Miecze, Młoty])
8. Łucznik - Opis Miejsca + Tło (wiadomo, sklep z łukami i strzałami)
9. Strażnica - Tło (Tło jakiejś wieży obronnej)
10. Szkoła - Opis Miejsca + Tło (Tutaj można podnieść siłę, zręczność, wytrzymałość itp)
11. Farma - Opis Miejsca + Tło (Sadzi się tutaj zioła do mikstur)
12. Polana Chowańców - Opis Miejsca + Tło (Własne potwory typu Smoki... Ich szkolenie, Walki itd)
13. Rynek - Opis Miejsca + Tło (Kupno, Sprzedaż Broni, Mikstur, Wyrobów Jubilerskich)
14. Magazyn Królewski Tło (Magazyn wszystkich zapasów danych rzeczy w grze... Mikstury itd)
15. Ogłoszenia - Opis Miejsca + Tło (Tablica z jakimiś kartkami o kupno/sprzedaż)
Później dodam reszte...
Od każdej rzeczy stawiam piwo...\
Dokończe później...
EDIT: Ale to gra, zwykła i ja ją hostuje... I chce aby to nie był server tylko taki sobie, zwyczajny...
_________________ Moja wolność kończy się, kiedy zaczyna się wolność drugiego człowieka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum