Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-18, 12:29
Ja lubię gry typu RPG, Wyścigowe i dobre FPS'y, oraz jakieś zręcznościówki
Lubię Beyond Good & Evil powiedzmy za całokształt grafika mnie zachwyca oraz przygoda Jade (czyt. Dżejd) oraz jej przyjaciela Pey'ja (czyt. Pejdż'a), ładny styl walki, oraz logiczne rozumowanie w grze, skradanie się i przybliżenia się do wroga tak by tego nie zauważył przyprawia mnie o bicie serca, czy się uda, czy nie, ale zawsze z tego jakoś wybrnę pozatym lubię takie wrażenia, w grze przeżyłem, jak można to powiedzieć dużo emocji, wrażeń, potwory, oraz je pokonywanie, kombinacja ciosów i super ataki, poprostu bomba
NFS: Most Wanted - moja najulubieńsza część jaką jest NFS, super fajna jest Josie Maran, która gra w grze Mię, Black Lista, oraz ten cały "gang" super, a najlepsze jest to, że ( tzn. tak mi się wydaje ) naszybciej się w niej jeździ ze wszystkich serii, podoba mi się także fabuła, oraz nieprzewidywalna zabawa w kotka i myszkę, ( chodzi mi tu o pościgi i różne zabawy z policją ), ładna grafika nie ma co, płynnie chodzi na Max detalach, bardzo lubię tą część
GTA - Zalicza się także do moich najulubieńszych gier, posiadam obecnie Vice City i poszukuję San Andreas, ale wszędzie jest wykupione ale do rzeczy, podoba mi się w tej grze klimat, jakim jest chodzenie i robienie demolki, gdy po raz pierwszy zassałem tą serię przygód cwaniaczka z bazooką nie mogłem odstąpić od komputera, za bardzo mnie w grze misje nie interesują, ale zabawa z policją w 6 gwiazdkach
FlatOut2 - Poprostu uwielbiam tą wyścigówkę jak Most Wanted, rozwalanki aut, poprostu uwielbiam szkoda, że tego nie ma w NFS, ale to by zepsuło całą fabułe najbardziej podoba mi się w tej grze to, że na początku gry odblokowane są wszystkie trasy, żęby zamiast przechodzić karierę, pobawić się w destruktora kasacja wozu i dachowanie, oraz lot przez szybę, aż miło się ogląda
Ale żeś się rozpisał...
Wczoraj mi się zmienił rozkład gier: MotR trafił na pierwsze miejsce, potem Warcraft III, następnie BG2 i Crysis, a na koniec Bitwa o Śródziemie 1 i GTAIV.
_________________ Ha! You'll never really know for sure till I try!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum