Ja kiedyś kupowałem CD-Action, ale teraz wyszedłem z założenia, że szkoda mi 14,99 a muszę odkładać na inne swoje nałogi.
Ale z wszystkich gazet CD-Action jest faworytem, obszerne recenzje, dużo sprzętu rozłożonego na części pierwsze, no i ciekawe listy
Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 256 Piwa: 32/38 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-07-18, 10:18
EnTaro - a gdyby CDA miało 100x kaski to by GTA 4 dodało, i by byli jego jedynym dystrybutorem na PC ;P
nie ma co gdybać.
CDA ma kasę bo uczciwie na nią zarobili (no, może nie licząc pomocy Wani ;P )
Bill G. ma kasę, ale nie widzę, żeby był prezydentem USA
A playnie ma tego zacięcia, humoru, stylu i wielu innych rzeczy.
"Są rzeczy, których kupić nie można. Za wszystkie inne zapłacisz kasą od czytelników."
CD-Action ma fajne listy, zabawne komentarze przy zdjęciach/screenach i całkiem niezłe gry dają. Cena jest dośc wysoka, jeżeli wolicie coś tańszego kupcie clicka!- to samo tylko w mniejszych ilościach
_________________ -W naszych sercach walczą dwa wilki. Wilk nienawiści i wilk miłości. -Który wygrywa? -Ten którego lepiej karmisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum