Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-02-12, 13:15 Najlepsza konsola do gier !?
W tej ankiecie głosujemy na najlepszą konsole do gier ;-)
Osobiście uważam że PS2 jest najlepszą konsolą ;-) Na konsole PS2 wciąż wychodzi dużo gier i nawet sama konsola nie jest za droga, PS3 ma za dużo "gadzetów" które są mi niepotrzebne, gdy kupuje konsole do gier to będe na tej konsoli grał a nie słuchał muzyki, oglądał filmów oraz przeglądał internet :-P No ale niektórzy lubią takie pięć w jednym
Zapraszam do głosowania i komentowania :-)
Na PS2 wychodzi dużo gier bo PS2 już jest od dawna na rynku dostępny więc i gier jest dużo teraz na rynek weszedł PS3 gry także dopiero sie rozkręcają PS3 przebije PS2 tak jak PS2 przebiło PSX . Takie to życie Moim zdanie PS3 bedzie za niedługo panowało więc myśle że PS3 jest jak narazie najlepszą konsolą.
Jak dla mnie to XBOX 360, dużo gier jest na niego, i w ogóle ładnie tam wyglądają, no i najważniejsze, bardzo dobrze mi się na nim gra, a to przesądza sprawę ^^
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-05, 13:05
Ja jestem za Xbox'em 360, jest podobny do PS2, co robią na PS2 to i na XboX'a 360, tylko u mnie w konsolach główną rolę odbiera grafika, a jak każdy wie, wersje gier na XboX'a 360 są ładniejsze efktywnie i graficznie od PS'ów Dlatego głosuję na XboX 360
Ja zagłosowałem na PS3, bo ma znacznie większe możliwości niż X360, a płyta BD chroni całkowicie przed piractwem, no i dzięki niej gra może mieć aż 50Gb. Dla tych, którzy chwalą X360, bo jest na niego więcej gier: PS3 jest dosyć nowe i dlatego jest tak mało gier, ale gdy X360 trafi na śmietnik, PS3 będzie nadal aktualne. No i PS3 jest doskonałe pod względem niepsuciasię, w przeciwieństwie do Xa. Ktoś tam napisał, że to co wychodzi na PS2, wychodzi na X360 - to raczej nieprawda, na PS2 to ostatnią grą będzie chyba SW: The Force Unleashed, a ja powiedziałbym, że na X360, wychodzi to co na PS3.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 176 Piwa: 4/13 Skąd: są dzieci
Wysłany: 2008-08-25, 15:48
wszyscy nei macie racji PC rulez przde wszystkim daltego żę na PC (i tylko( wychodza MMO i RTS(przeważnie)a i w FPS się lepiej gra(pad? litościiiiii)
jeżeli chcecie Bijatyki i japońskie RPG to ok lepsza jest konsola ale tak to jednak PC wymiata
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-08-25, 15:52
EnTaro napisał/a:
wszyscy nei macie racji PC rulez przde wszystkim daltego żę na PC (i tylko( wychodza MMO i RTS(przeważnie)a i w FPS się lepiej gra(pad? litościiiiii)
jeżeli chcecie Bijatyki i japońskie RPG to ok lepsza jest konsola ale tak to jednak PC wymiata
Następnym razem już ci nie popuszczę, nie rozmawiamy tu o tym czy konsola jest lepsza czy PC gadamy tylko o konsolach ! Zatem ostatnia szansa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum