Pomógł: 3 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 197 Piwa: 27/29 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-06-26, 11:12 Najgorsze gry
Tu wymieniacie najgorsze wg. was gry
Max 10 miejsc
Za 0. miejsce 10pkt, 1. miejsce 9pkt itd
Mój ranking
0. Super Stunt Spectacular (w CDA 0/10 !!!)
1. Tibia dla maniaków
2. Tibia
3. Warszawka racer
4. Maluch Racer I
5. Wszystkie z resrii... [stary samochód, zwykle polski] racer
6. Mortyr I
7. Postal II
8. Gry dodane do windowsa z wyjątkiem sapera
9. Big Rig
10. World of Warcraft - Ta gra zaczęła być parodią samej siebie
Nie oceniajcie graczy tibi tylko tibie i nie samą grafikę
0. Maluch Racer
1. Tibia
2. Kurka Wodna (:roll)
3. Gry do których autorzy sie nie przykładają tylko myślą o jak najszybszej forsie i finish jest taki że mają kupę
Nitrol napisał/a:
7. Postal II
jak śmiesz postal dwójeczka to jedna z najlepszych
Ja tak dla odmienności nie napisze Tibii, bo gra choć ma słabą grafikę to jest bardzo grywalna, tylko (niestety) ma zszarganą opinie przez osoby w nią grające.
0.Wszystkie Racery (od maluchów do syrenek) - te gry są po prostu żałosne.
1.Wszystkie budżetówki
Ocieks napisał/a:
2. Kurka Wodna (:roll)
eee.. ta gra jest fajna
Nitrol napisał/a:
8. Gry dodane do windowsa z wyjątkiem sapera
reszta gierek też jest fajna
_________________ A to dla tych którzy chcieli by spróbować GW
Widzę że tu wszyscy wymieniają tibię a ja się przyznam że trochę czasu w niej spędziłem i tak jak Ocieks napisał nie oceniajcie graczy (choć poziom inteligencji niektórych w tej grze jest poniżej 0) tylko grę , gra ma niesamowitą grywalność , choć grafika i muzyka (zaraz... jaka muzyka?! ) porażają - dobrze że przestałem grać w to "coś" bo by mnie odmużdżyło całkowicie.
Żeby offtopa nie było to wymienie parę gier
1) Serious sam - 0 fabuły , chodzi się jakimś mięśniakiem przez 10 czy 11 plansz i bezmyślnie nawala w jakieś dziwne stworki
Iron men-Tragedia twórcy tej gry sobie po prostu robią jaja
Fifa 08- porównując wersje z PC z tymi na konsole to EA sport jakaś kare powinno zapłacić
Tibia - szkoda gadać
Spider man 2- totalna klapa człowiek pająk jak sparaliżowany
Wysłany: 2008-06-28, 00:11
Chociaz mam terminal od neta zepsuty ale sie uwzialem i udalo mi sie z netem polaczyc...
Gier slabych nie ma, kazdy producent chce sie postarac zeby jego gra/program multimedialny i nie tylko byly jak najlepszej jakosci...
Uczepiliscie się tibii bo tam najwięcej noobów... A jako jedna z niewielu gier ma od (Ładnie się wyrażam) update'ow i graczy na poziomie 10.000... to tez dobry wynik a (Ładnie się wyrażam) stara się aby jego pomysł był coraz lepiej odzwierciedlany...
Nie bierzcie mnie za nooba ale tibia tez ma swoje plusy i nie odrazu ze "Gra ma grafike 2D do (Ładnie się wyrażam) jest!" bo tak nie jest... Powiedzcie to samo o alien shooterze czy crimsonlandzie albo o Diablo I i Diablo II... One tez sa w 2D a sa dobrej jakosci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum