Przepraszam, ze w osobnym temacie, ale choc sprawa jest bardzo powiazana z moim poprzednim topicem, o tyle tutaj chyba skupimy sie na czyms inny. (Jezeli trzeba, to naturalnie prosze podlinkowac albo scalic tematy)
Jezeli nie wiesz o co chodzi? To zobacz moj wczorajszy temat dotyczacy kampanii reklamowej firmy Mobilking. O ile w przypadku poprzednich dwoch spotow (seksistowskiego ;p i ocenzurowanego) glosy byly dosc podzielone, o tyle w tym przypadku spodziewam sie, ze ocena bedzie jednoznaczna...
Kolejny ruch firmy Mobilking jest genialny, haha. Jestem facetem i szczerze powiedziawszy malo interesuja mnie sprawy takie jak rownouprawnienie. Lubie ladne zgrabne kobiety i na pewno nie bede narzekal jezeli ktos da mi okazje do patrzenia na nie.
Ciekaw jestem co Wy o tym myslicie? Mobilking przegina? Czy ich kampania jest spojna? Podoba sie czy nie? Czy obraza kobiety?
killya proszę Cię bardzo, jeśli już postujesz to samo na innych stronach to zmieniaj przynajmniej treść choć trochę, bo google nie lubi takich rzeczy
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum