A ja grałem w Street Racing Syndicate naprawdę polecam tą gre jest super. A oprócz tego grałem jeszcze w serie need for speed
_________________ denis-d14
Kamillo
Wysłany: 2008-05-01, 00:13
Nierozumiem dlaczego założyciel tego tematu nieczce pisać o NFS,może nie potrafi ich przejśc a nie mu sie znudziły.
Dla mnie na 1 miejscu w grach tuningowych jest NFS(undeground 2),a na 2 juiced(2),
dlatego że mi te gry sie znudziły most wanted przeszłem 9 razy , carbona 3,underground 2 2razy,underground 2razy,pro street 1 raz
lol może ty nie umisz grać najpierw pomyśl co piszesz lol zal
Midnight Club 3: DUB Edition. nie jestem pewien czy jest wersja na PC ja osobiście grałem w to na konsoli naprawdę konkretna gra sporo opcji jeżeli chodzi o tuning moim zdaniem jest lepsza niż NFS most wanted czy carbon.
Po co odkopujecie tak stary temat..
wysocki, jak juz piszecie odpowiedz w temacie, to laskawie czytajcie CALY TEMAT! Bo potem pelno spamu, niepotrzebnych postow. Jak takie cos widze to od razu mam ochote warna wlepic..
Zamykam topic..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum