Woszek jak to takie łatwe to czemu sam czegoś nie zrobisz
Woszek napisał/a:
Sądzę,że tapetka była ściągnięta z neta,później wchodzimy w painta,edytujemy ją i gitus ...Zrobiłeś tylko to czarne tło i napis www.gracze.org ? ;]
Jak zrobisz coś takiego w paincie to jesteś mistrz!
Vasyl, tapetka bardzo ładna.
Woszek, info dla Ciebie: logicznym przynajmniej dla mnie jest, żę jeśli chcesz zrobić swoją tapetkę to musisz poszukać do tego materiałów- tak zrobił Vasyl.. Efekt jego pracy bardzo ładny:)
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-02-23, 13:24
Krzychuno napisał/a:
Vasyl, tapetka bardzo ładna.
Woszek, info dla Ciebie: logicznym przynajmniej dla mnie jest, żę jeśli chcesz zrobić swoją tapetkę to musisz poszukać do tego materiałów- tak zrobił Vasyl.. Efekt jego pracy bardzo ładny:)
Dokladnie ja w mojej pracy 4 screeny w tle znalazlem w necie ;-) Podobnie zrobil Vasyl i praca jak juz mowilem wyszla mu bardzo ladnie
_________________ Wiem, że nic nie wiem
Pamiętaj: bądź sobą!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum